Максімич 20.08.2012 14:33 пишет: Мабуть воділа пересів з Смарта і до нових габаритів не звик. Чуть не підбив Збільшена дистанція (з-за дощу) спасла, хоча може і спровокувала:
У этих машин, если конечно схождение правильно стоит, выворот получше будет, чем у многих короткобазых. Видимо им управлял.
А почему не отсигналил? время и дистанция позволяли. Просто при развороте он уже явно сконцентрировался на траектории попадания во второй ряд и тебя просто-напросто не видел! А вообще повезло, что никого в соседнем ряду не было, так бы была оПа... Ну и само собой - надо было бить!
Так сигналив же лосю, перелянь ще раз. Але не матюкався. І не вчив потім. Мабуть я очікував такого фінта, ухилявся з тріском АБС. Те що нікого не було праворуч - повезло, але виїхав я там не сильно в сусідню смугу, сантиметрів 20.
Максімич 20.08.2012 15:15 пишет: Так сигналив же лосю, перелянь ще раз. Але не матюкався. І не вчив потім. Мабуть я очікував такого фінта, ухилявся з тріском АБС. Те що нікого не було праворуч - повезло, але виїхав я там не сильно в сусідню смугу, сантиметрів 20.
Точно - сигналил!!!, это я звук на колонках не крутнул ... А все хорошо, что хорошо заканчивается!