autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Yea | don't play for respect **
Stanley Expert
30 августа 2012 в 00:01
Розкажіть, будь ласка, хто займається інструментом і в курсі.
Ручний інструмент Expert із написом на паперовій етикетці маленькими літерами Stanley - це що за фрукт?
Гугл видає мало інформації.
Mangust | бЭндеровец **
Re: Stanley Expert
[Re: Yea] 30 августа 2012 в 00:03
китайщина. 5 отверстий просверлит.
alt402 | V.I.P **
[Re: Mangust] 30 августа 2012 в 00:07
Mangust 30.08.2012 00:03 пишет:

Да как тебе сказать... У меня перфоратор Expert Tools (правда без Stanley) пережил кап. ремонт в "хрущевке" и до сих пор живее всех живых. Так что не все так однозначно.
[Re: Mangust] 30 августа 2012 в 00:13
Mangust 30.08.2012 00:03 пишет:

Ні, Юра, я про подібне:

Це справжній Стенлі, на ньому вибито Stanley по металу/гумі. А я сьогодні бачила у імпортера те, що описала у стартовому пості. На інструменті Expert, і тільки в кутку паперової етикетки маленькими літерами вказано Stanley. Мені цікаво, це дійсно Stanley пішло на такий крок (дешевий масовий сегмент) чи що?
P.S. Шановні модератори, це хіба побутова проблема? Мені нічого не треба, крім інформації про походження. Це обговорення загальної інформації у сфері обслуговування автомобіля.
Spero meliora | подсевший на форум ***
[Re: Yea] 30 августа 2012 в 01:08
Експерт-вроде б торговая марка Эпицентра.Мож для них Стенли делали?У меня была дрель Эксперт,один в один Фиолент,только дешевле.И по надписям мелкими буквами,маркировкам одинаково.
Water | V.I.P ***
[Re: Yea] 30 августа 2012 в 07:57
ХЕЗ, у этих указан производитель- США, да и по цене не самое дешевое. Можно глянуть по США сколько примерно такой набор.
Определить подделка или нет можно только повертев инструмент в руках, ну и закрутить пару гаек, Китай он и есть Китай.
[Re: Water] 30 августа 2012 в 08:17
Water 30.08.2012 07:57 пишет:

ХЕЗ, у этих указан производитель- США, да и по цене не самое дешевое. Можно глянуть по США сколько примерно такой набор.
Определить подделка или нет можно только повертев инструмент в руках, ну и закрутить пару гаек, Китай он и есть Китай.

Там кольори викруток зовсім інші, це не ці набори. Ось мені і цікаво, на якій підставі вони надрукували Stanley на папері, коли на металі виключно Expert. Просто автоімпортер досить серйозний, ось мене і здивувало посилання на сайт без жодних ознак реальних контактів і на яких підставах явний Китай дозволив собі посилання на бренд. Думала, може хтось із тих, хто займається інструментом в автосервісі, в курсі.
Water | V.I.P ***
[Re: Yea] 30 августа 2012 в 12:52
Yea 30.08.2012 08:17 пишет:

Там кольори викруток зовсім інші, це не ці набори. Ось мені і цікаво, на якій підставі вони надрукували Stanley на папері, коли на металі виключно Expert. Просто автоімпортер досить серйозний, ось мене і здивувало посилання на сайт без жодних ознак реальних контактів і на яких підставах явний Китай дозволив собі посилання на бренд. Думала, може хтось із тих, хто займається інструментом в автосервісі, в курсі.

Купите набор и отправьте в США.
А где такой набор, как у Вас на картинке, можно купить или хотя-бы цену посмотреть?
Вот вроде-бы брендовый товар.
С автосервисом насмешили, автосервис будет заниматься вопросами бренда?
В нормальный автосервис такой набор инструментов не попадет, даже если попадет- его выкинут после пары часов работы.
Судиться с Китайцами? Пожалуйста, туда-же припишите бренд Black&Dekker, достаточно сравнить неудачный Китай под этой маркой с действительно брендовыми вещами, которые дороже на порядок.
Змінено Water (12:56 30/08/2012)
Traveler | Дядя Сь **
[Re: Yea] 30 августа 2012 в 19:22
В Украине "Эксперт" - собственная торговая марка Эпицентра. Завозится под ней всякое дешевое г..о

Товары подороже идут под другими брендами.

Возможно надписью Stanley хотели сказать, что "Идея спи...на у Стенли".

Кстати сам Стенли не производит продукцию, а заказывает ее у разных производителей.
[Re: Water] 30 августа 2012 в 19:47
Traveler 30.08.2012 19:22 пишет:

Возможно надписью Stanley хотели сказать, что "Идея спи...на у Стенли".

От i менi так здалося.
Water 30.08.2012 12:52 пишет:

А где такой набор, как у Вас на картинке, можно купить или хотя-бы цену посмотреть?

Один з крупнiших оптовикiв по з/ч, автотоварах i рiзного супутнього обладнання для СТО. Що мене i здивувало в свiтлi бренду. Тобто це не той Експерт, який вiд Стенлi, i навiть не той Експерт, який виробля електроiнструмент для Епiцентра, а схоже, якийсь iнший Експерт.
Jonny | Достоевский *
[Re: Yea] 30 августа 2012 в 21:26
Yea 30.08.2012 19:47 пишет:

Що мене i здивувало в свiтлi бренду.

Почему? Далеко не все могут себе позволить хазетовский инструмент, вот ассортимент и расширили .
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

1 користувачів і 102 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3479