літом не користувались електробойлером але воду злити не догадався. видно там при жарі наплодилось відкрив кран а вода воняє сірководнем. вже і на максимум воду грів і міняв повністю. все одно відкриваєш кран і в перший момент вода воняє. я так розумію там і на стінках залишки відклались і в трубах теж. і як це все прочистити не розбираючи? може хлорки в фільтр вхідний напхати і прокачати?
Редагувати
Відповісти
Цитувати
O.V.L.
| Анонім
Re: як почистити електробойлер від запаху?
[Re: catkoua] 1 сентября 2012 в 08:57
Поищи таблетки которые применяют на катерах для чистки и хранения питьевой воды в баках.
autoservice 01.09.2012 10:54 пишет: поставить на макс температуру имхо
ставив не помогло. я нагуглив різні таблетки для очистки води - все одно в результаті там кругом хлор. в мене дома валяються таблетки для басейну хлоровані буду пробувати ними травити.
KX 01.09.2012 11:19 пишет: каждое лето такое случается, просто прогревали пару баков и сливали
в мене напевне не проходить такий варіант бо мій бойлер на максимумі дає тільки 60-70 градусів так в паспорті записано. а щоб ту бактерію вбити гугл каже до 90 гріти...
сцуко кинув кусочок таблетки хлорної для басейнів в фільтр і зразу з фільтра почало все що там осіло на стінках колби за два роки злазити. що вони в ті таблетки дають кислоту якусь чи що... таки напевне піду завтра купляти спеціальні засоби для очистки питної води а то стрьомно.
сцуко кинув кусочок таблетки хлорної для басейнів в фільтр і зразу з фільтра почало все що там осіло на стінках колби за два роки злазити. що вони в ті таблетки дають кислоту якусь чи що... таки напевне піду завтра купляти спеціальні засоби для очистки питної води а то стрьомно.
А непроще фильтр поменять?
в смислі поміняти нафіга? я вийняв фільтруючий елемент і кинув в колбу таблетку щоб з потоком води реагент в бойлер попав. бо сам бойлер нерозборний.