Morfei™ 06.09.2012 20:48 пишет: Мое ИМХО, автомобили премиум сигмента не покупаются на последние деньги, не покупаются если не могут быть обслужены на фирменной СТО.
знаю кучу живых людей, которые покупали дорогое авто в кредит, на первоначальный взнос которого занимали у друзей (после такого займа уже бывших), который с трудом выплачивали их родители, заправляли ослиной мочой и меняли масло в гаражах. некоторые пытались искать счастья в вип колоннах такси, но прокуренный салон и покоцаная внешность при пробеге в 10 тысяч отпугивали клиентов. потом такие машины уходят достаточно дешево, но угашены в хлам...
RedHead 07.09.2012 18:26 пишет: нове авто дешевіє на 40-50% за 5років, чи може воно викликати поломок на половину вартості? напевно ні, від сили на 1-2к$ (хоча багато хто тільки масло міняє). Поломок нема, але за них проплачено.
killmeplz 07.09.2012 19:07 пишет: Ganni, ты действительно считаешь,что допустим купим авто с пробегом 50тык,я буду платить БОЛЬШЕ чем официалы запрашивают на регламентные ТО?
А ціновий фактор я й взагалі не беру до уваги Інкаше треба тоді їздити на Ланосі - я кажу лише про самі поломки per se. Бо це, перш за все, змарнований час і несподіване рушіння всіх планів і намірів. І вже потім гроші
ну можна не в грошах рахувати, а наприклад тою же сантафе чи х5, тобто драйв, комфорт, безпека і т.д. Получаеться берем авто гірше по всіх параметрах крім "вірогідність і ціна поломки". Ну тут безперечно "кожному своє", але цей фактор дуже похожий на другий "головний" в певній категорії водіїв - "беру ланос\шкоду\гольф тільки тому що продам за один день і дорожче, альфу? ягуар? так я не продам".
Ну 90% поломок діагностується, знову ж таки - ламається не завжди зношений вузол, а наприклад той що був з невеликим браком при виробництві, перші 10-15тищ - все що повинно зламатись по браку вилазить і потім вже коли зноситься. І з новим можна стати, потратити час і толку що безкоштовно. Та і не агітую я брати мерси з 300000 пробігу. До 100тищ і до 5років то можна сказати як не обкатка то половина періоду достатньо безпроблемного користування
В ответ на: Ну тут безперечно "кожному своє", але цей фактор дуже похожий на другий "головний" в певній категорії водіїв - "беру ланос\шкоду\гольф тільки тому що продам за один день і дорожче, альфу? ягуар? так я не продам".
Кстати, тоже сопутствующее товару обстоятельство, включенное в стоимость. Для кого-то очень важное, для большинства имеющее значение, не ценное лишь для тех, что берут машину "на всю жизнь" или для прирожденных перекупов, кого хлебом не корми, дай месяцок на рынке потолкаться.
RedHead 08.09.2012 10:46 пишет: І з новим можна стати, потратити час і толку що безкоштовно.
Так в тому й справа, що я в поняття "Гарантія" вкладаю поруку і певне запевнення виробника в тому, що протягом чітко означених термінів він, виробник, максимально впевнений в своєму продукті.
залежить від водія, гарантують під середньостатистичного, є такі що кожну ямку обїжають в ту неділю коли їздять на машині в магазин є і навпаки, благо вибрати можна на будь-який смак.
Morfei™ 06.09.2012 20:48 пишет: Мое ИМХО, автомобили премиум сигмента не покупаются на последние деньги, не покупаются если не могут быть обслужены на фирменной СТО.
знаю кучу живых людей, которые покупали дорогое авто в кредит, на первоначальный взнос которого занимали у друзей (после такого займа уже бывших), который с трудом выплачивали их родители, заправляли ослиной мочой и меняли масло в гаражах. некоторые пытались искать счастья в вип колоннах такси, но прокуренный салон и покоцаная внешность при пробеге в 10 тысяч отпугивали клиентов. потом такие машины уходят достаточно дешево, но угашены в хлам...
я же в первом посте написал что пациентов с клиническими отклонениями и без мозгов мы не рассматриваем
все непонимание происходит от того, что ты нетипичный покупатель б/у машин. Ты купил машину хоть и б/у но по карману. От тебе ненапряжно ее содержать.
А вот если бы я выпрыгнул из штанов, и за ту же двадцатку денег, что я заплатил за Коуп, купил бы БМВ - то она бы меня раздела реально. Так как мне в облом шарится в поисках запчастей и механиков подешевле. И я езжу к официалам. Так официальный сервис КИА мне ненапряжен, а БМВ-шный вызвал бы нервный тик.
А основные баталии как раз о тех, кто скопил 19381 доллар, и ни копейки больше, но хоче бумер, шоп премиуми.