maksim2020 11.09.2012 12:39 пишет: Придумали б новый байонет, делов-то... Или существующие, на крайняк.
Смысл этой камеры - максимальное качество в компактном размере. Стоит к ней прицепить чей то подлиннофокусней - то компактности, как не бывало. Потому и смысла нет в байонете.
ну якщо серйозно? невже мета Соні та Цейсу перетворити свої фотовироби у атрибути, які купуються зовсім не заради фоторезультату?
що дає такий сімбіоз, які вагомі переваги, в яких ситуаціях, при яких потребах, щоб зацікавити людину (якій треба те, для чого і існує фотоапарат - зняти фото, ну іноді відео) викласти майже 3 тик.долл?
я же не з підтекстом питаю, я просто не в курсі всіх нюансів фоторемесла, сподіваюсь, що хтось із обізнаних підкаже.
Jedy 11.09.2012 13:24 пишет: Что до цены - даже в Украине очень много людей, для которых 3K$ это карманные деньги.
я здогадуюсь про це і багато хто з них відрізняє кроп від ФФ. але справа не в цьому. я про "обгрунтування доцільності викладання 2,8 кілобаків, виходячи із прямого призначення виробу". сорі за китайський
Все портит надпись "35mm FULL-FRAME CMOS IMAGE SENSOR", это сразу нисводит с $2800 до UAH2800. По сути - мегаотличнейшая штука для тех, кому цена вопроса приходится на уровне карманных денег.