garbuz 14.09.2012 01:52 пишет: Вопрос. Какого качества дороги Т2403 Корсунь-Лысянка, Т2408 Лысянка-Городище,т2401 Городище-Шпола? И вообще в тех местах.
дироги в Черкащині завжди були і будут погані. Дуже багато сільськогосподарські об'єктів, всі дороги розбивають фури то що.. Чого тільки кура ряба коштує. До Шполи завжди була галіма дорога, хоча в Шполі варто побувати. Не знаю вашу мету, але по дорозі ще є В*язівок, там дерев*яна Успенська церква збудована 1859 р. (за іншими даними 1771 році) помаранчевого кольору, цікава. Ну і звісно Городище
Ну, в принципі - не завжди. Пам'ятаю і кращі роки. Але зараз -так. До купи: дорога Київ - Канів через Кагарлик (Ржищів) і Пії від початку Черкаської області - повиний пісєц. Трапляюцця ями по 30 см. в глибину. :-( За станом на кінець серпня. Загалом від проведення ЄВРО-2012 постраждали усі переферійні області України. Фінансування облавтодорів зрізали на користь чотирьох відомих областей. В інших подекуди навіть від зими не робили ямочний ремонт. :-(
n33lix 15.09.2012 22:41 пишет: Ну, в принципі - не завжди. Пам'ятаю і кращі роки. Але зараз -так. До купи: дорога Київ - Канів через Кагарлик (Ржищів) і Пії від початку Черкаської області - повиний пісєц. Трапляюцця ями по 30 см. в глибину. :-( За станом на кінець серпня. Загалом від проведення ЄВРО-2012 постраждали усі переферійні області України. Фінансування облавтодорів зрізали на користь чотирьох відомих областей. В інших подекуди навіть від зими не робили ямочний ремонт. :-(
Да, ездим на Канев, полная дупа помню между Пищальниками и Грищинцами в овраге.Был в июне, понял что все также.
garbuz 14.09.2012 01:52 пишет: Вопрос. Какого качества дороги Т2403 Корсунь-Лысянка, Т2408 Лысянка-Городище,т2401 Городище-Шпола? И вообще в тех местах.
дироги в Черкащині завжди були і будут погані. Дуже багато сільськогосподарські об'єктів, всі дороги розбивають фури то що.. Чого тільки кура ряба коштує. До Шполи завжди була галіма дорога, хоча в Шполі варто побувати. Не знаю вашу мету, але по дорозі ще є В*язівок, там дерев*яна Успенська церква збудована 1859 р. (за іншими даними 1771 році) помаранчевого кольору, цікава. Ну і звісно Городище
Решил вчера покатать родителей по Шевченковым местам. Исходный материал брал отсюдаДорога ЮА. Поехал по Н-1 собираясь свернуть на Стеблев в Корсуне. Хоть навигатор Навител на смарте настойчиво предлагал через Богуслав, и думаю правильно. Поворота на Стеблев так и не увидел в Корсуне. Навител подсказал чтоб не ехать через Городище, проехать через Валяву на Петропавловку, но брущатка между этими селами не впечатлила , и я вернулся назад на трассу. Ну а дальше через Городище по Т-2408 вполне комфортно доехали до Шевченково. Музей понравился, хотя фото и картины копии. Есть только оригинальный стол Шевченка и мебель Енгельгардов. Хорошая еще вышытая картина Тараса. Впечатлило как так сохранился домик дяка, после войн и революций. Хорошо что накрыли его. Дальше проездом через Шампань, с музеем афгана, в который мы не захотели заходить, в Морынци. Комплекс в Моринцях что то не вызвал емоций, красивая реконструкция не более того. Далее двинулись назад в Будище. Вот где душа отдохнула. Маэток сохранился хорошо, вместе с пристройками. Дубы стоят. Там же отобедали в беседке. На этом Шевченкова тематика закончилась. Но был еще один обьект запланирован-географический центр Украины в Марьяновке. Навител путь проложил через Боровиково на Козацкое, оказалось что там брущатка. Брущатка хорошая, ехать можна, но не быстрее 40км\ч -сильно раскачивает. Лучше с Т-2410 до Н-16 так не срезать. Ах да в Козацком видели остатки усадьбы Голицына. Вокруг Шполы есть окружная которую пересекает Т-2401 Шпола-Городище по путепроводу сверху. И почему то с окружной на этот путепровод сьезда -заезда нет Заезд только с города Шпола. Те два км от Н-16 до Марьяновки были самыми худшими из проеденного, яма на яме, но латать таки начали. На вьезде в Марьяновку навигатор сказал что куда то не лево и потерял дорогу. Указав что на север 1.5 км, спросили у местных, они тоже не сразу поняли что за памятник центру Украины ищем. В итоге подсказываю, в центре села на перекрестке надо повернуть налево. Справа ориентир-школа. Повернув налево ехать километр по брусчатке, прямо у обочины слева камянная стела невысокая. Пофоткались и вернулись назад к Шполе, не круговом перекрестке Н-16 окружной и прямого проезда через Шполу, еще одна стела "Шполянщина- центр Украины" Далее заехали в Шполу на поворота на Т-2401 в Городище. Была у нас назад еще одна остановка, в Корсуне сфоткал памятник Росичу-образ древнему потомку. В целом териториальные дороги по пути были хорошего качества, ям мало попадалось. Да и расход получился меньше 7л\100. АЗС Авиас есть в Моринцах и возле стеллы на развязке в начале Шполы. Извините за много букв.
До купи: дорога Київ - Канів через Кагарлик (Ржищів) і Пії від початку Черкаської області - повиний пісєц. Трапляюцця ями по 30 см. в глибину. :-( За станом на кінець серпня.
Їхав в серпні, повертався з Полтави (чого я так їхав то інша історія, хотілось подивитись де що) Їхав до Ржищева на ночівлю к тещі, так ось не встигав по світлому, в ночі їхати НЕ рекомендую, мої втрати, глушник (хоча він доживав, дорога добила), 2 погнути диска та пробита гума, хоча гума може і не там, але після того виколував здоровий цвях. Їхав в середньому 80, місцеві які зустричались їхали 40.
До купи: дорога Київ - Канів через Кагарлик (Ржищів) і Пії від початку Черкаської області - повиний пісєц. Трапляюцця ями по 30 см. в глибину. :-( За станом на кінець серпня.
Їхав в серпні, повертався з Полтави (чого я так їхав то інша історія, хотілось подивитись де що) Їхав до Ржищева на ночівлю к тещі, так ось не встигав по світлому, в ночі їхати НЕ рекомендую, мої втрати, глушник (хоча він доживав, дорога добила), 2 погнути диска та пробита гума, хоча гума може і не там, але після того виколував здоровий цвях. Їхав в середньому 80, місцеві які зустричались їхали 40.
Співчуваю. В сусідній гілці я вас попереджав про жахивий стан Р-32 цього літа. Майте на увазі, про всяк випадок. Звичайно, до ям під Каневом там далеко, але їзда дійсно дуже ускладнена.
та то все фігня, ще не було такої дороги яка завадила б кудись поїхати. я на мультике кожні 15 тис. міняв ричаги, резинки то що (( але ж скільки було побочено ого го ....