лінія лобового скла зверху! в реальності на авто ніяких пошкоджень, на шляху нічого не було, всі інші деталі фото в нормі, як і фото до та після цього кадру.
Скорее KIA. Впрочем, все равно триплекс с возможными неожиданностями типа внутренних отражений с поляризацией и интерференцией и странных, в результате, картинок.
photographer 20.09.2012 11:49 пишет: Это ты оптическую ось видать согнул
я серйозно, не жарт і не підробка. РАВ тоді не знімав, тому такого підтвердження не маю
міркую: щось вплинуло, щось, що опинилось десь у просторі між переднім склом об’єктиву та об’єктом зйомки. по-моєму так (С) Вінні
фільтр тільки УВ (трохи замацаний був), нічого не капнуло та не прилипло, інакше і наступні кадри були би з викривленням та я би помітив.
То виходить, щось пролетіло в ту мить? крапля може (дощик збирався, але ніби ще не йшов), могла крапля, що пролетіла на певній відстані, так вплинути на зображення?
photographer 20.09.2012 12:18 пишет: А какие параметры и условия съемки (стояли или двигались)?
похмуро, 70-200 без стаб, ФВ 113, f4, 1/160, ісо 320. авто стояло, я проходив, зупинився, клацнув, не на ходу. кадр не вицілювався, спонтанний, прохідний, я би його видалив, якби не ця аномалія. на інших частинах кадру нічого подібного не помічено, на інших кадрах також - я передивився, коли це побачив.