autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
oleksa | Достоевский **
Re: Как проехать Киев
[Re: Wind] 26 сентября 2012 в 13:56
Wind 26.09.2012 13:28 пишет:

и сколько чел протусит в пробках/тянучках возле Юности/Черниговской, на Лесной, а светофоры Броваров посчитай и скажи сколько они там простоят? даже без тянучек?

Світлофори об'їжджаються на раз по окружній навколо броварів, хоча через Бровари - швидше, навіть з світлофорами.
Wind | ветер Города ***
[Re: oleksa] 26 сентября 2012 в 14:13
каждый день езжу по Бальзака тянучка максимум 7-10 мин.
в направлении Чернигова всегда езжу через Погребы.
Смысла тянутся через весь Киев для объезда Броваров через окружную не вижу
Возле рынка и Эпицентров попадал в 90% случаев.

frg | старый писатель ***
[Re: FAT] 26 сентября 2012 в 14:57
FAT 25.09.2012 19:47 пишет:

Hrust 25.09.2012 18:13 пишет:

Навіщо людину заплутуєте?
З Варшавки прямо по новій окружній до пл Шевченка, потім ліворуч на Богатирську і московський міст, а там вже направо повз БСП і на Броварський проспект. Як на мене оптимальний маршрут і по відстані і по простоті. Тим більше у вихідний день.

+1 самый простой и быстрый вариант. Единственно хотел добавить если Вам за Бровары, то я бы поехал по окружной Броваров.

я хоть и не Киевлянин,но+1 за этот маршрут,там и в будние дни нормально,а в воскресенье до обеда вообще без проблем.
sashkaa | V.I.P **
[Re: Wind] 26 сентября 2012 в 16:22
А-ну не пали мне дорогу через Пуховку . Всегда сам тудой мотаюсь что в В.Дымерку что в Конотоп. А народ пусть через светофоры толкается да на КП честь отдает

пс. Крюк там в 4 км. если ехать через Бровары, если по кругу короче через Пуховку
Змінено sashkaa (16:26 26/09/2012)
Wind | ветер Города ***
[Re: sashkaa] 26 сентября 2012 в 16:28

та я уже понял
Джипчер | V.I.P *
[Re: Hrust] 26 сентября 2012 в 21:24
Hrust 25.09.2012 18:13 пишет:

Навіщо людину заплутуєте?
З Варшавки прямо по новій окружній до пл Шевченка, потім ліворуч на Богатирську і московський міст, а там вже направо повз БСП і на Броварський проспект. Як на мене оптимальний маршрут і по відстані і по простоті. Тим більше у вихідний день.

Да ну? Хорошо, когда человек все светофоры и повороты на оболони знает, и как по Братиславской проехать? А если нет? И пробки в выходные на рынках Петровки или Троещины можно поймать... Хотя и так можно...
Просто я с Гостомелки обычно на Русановку-Березняки езжу, этот маршрут лучше знаю. А самый спокойный объезд = это по Окружной-Заболотного-выезд на Столичное шоссе-въезд на Южный мост-проспект Бажана-Бориспольская площадь-Бориспольская трасса-поворот направо возле супермаркета Fozzy( правый поворот на мост)? Там поворот до Броварской Окружной до Скибина, где выскакиваешь на Черниговскую трассу. Самый спокойный маршрут.
Змінено Джипчер (21:35 26/09/2012)
sashkaa | V.I.P **
[Re: oleksa] 26 сентября 2012 в 21:28
oleksa 26.09.2012 13:54 пишет:

Wind 26.09.2012 13:30 пишет:

Навіть хай вона буде три рази головна. Єдина її перевага - це мальовнича лісова частина від Погребів і до Бориспільської траси.Вже не кажучи про час і відстань - ловити спіхунів, що вилітають на обгін з-за повроту - та я краще на кожному ПП Лісового масиву зупинюсь по маршруту і приїду в Бровари раніше, ніж через Погреби. Але такі жертви не будуть потрібні, не думаю, що будуть пробки на Чернігівський.

А як з Погребів попасти на трасу Київ-Бориспіль відразу Чи просто попутав чи грубе незнання міста, а ліс там не з Погребів а з Пухівкі, і трошки с Зазимья до Пухівки. Можн лісом с Зазимья на Чернигівську трасу, але її використовують мешканці Дарниці їдучі з Рожнів, Пухівки
sashkaa | V.I.P **
[Re: Джипчер] 26 сентября 2012 в 21:30
а де на Богатирській світлофори , один на перетині з Героїв Дніпра, знаки допоміжні там є. На Оболонь їхати не треба
Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

0 користувачів і 44 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 8875