autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумLada (ВАЗ) форум

Стоит ли брать "классику" и какую ? (2/2)

fetus | шумоизолятор *** Модератор
Та нічого (+)
[Re: NetGuy] 27 мая 2002 в 20:45
Це ж не я писав :-) Це досить відома у рунеті стаття якогось там ніби-то професіонала :-)

Я навіть здогадуюсь, що саме тобі було не до вподоби. Там звісно багато брехні і про ходову частину зубила і про таке інше.

Але хіба ж ти не погодишься, що торпеда громихає не по-дитячому, якщо нічого з нею не робити. Теж саме, доречі, можна сказати і про модельний ряд 04,05,07 - там така сама халепа.

Все, чого я вимагаю - трохи більше поважати классіку, бо насправді і зубила, і старіші задньопривідні є тими самими авто, які часто називають "тазами" володарі іномарок, вироблних за царя Гороха :-))) Але ж чомусь ми саме їх використовуємо.

Плюси і мінуси є і у тих, і у інших, сподіваюсь з цим ти погодишься? :-)))
Drunkard | **
Упс, а хде ?..
[Re: NetGuy] 27 мая 2002 в 20:47
... видимо, я тормоз, но явной дурни там не вижу, так, местами излишне эмоционально, не больше ? Ткни носом, а ? Аж самому интересно стало...
NetGuy | Супер писатель! ****
Абсолютно (погоджуся) (+)
[Re: fetus] 27 мая 2002 в 22:45
і про торпедо, і ще дечого.
Ладно, зараз напишу... Ох...
Тільки не сприймай, що я вважвю зубило верхом досконалості. Але якщо вибирати між класикою і зубилом, то класику я не виберу. І не тому я зубило в цій суперечці відстоюю, що на ньому їжджу, а тому, що так вважаю, виходячи з власного досвіду.
І особистого теж нічого нема.
KVJ | Месье Peugeot **
Спасибо за такой отличный комментарий (+)
[Re: fetus] 27 мая 2002 в 23:11
Пожалуйста кинь по посте список расходов (e-mail в профайле) - очень интересно!
Autoua.netФорумLada (ВАЗ) форум

Стоит ли брать "классику" и какую ? (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

fetus, Bivaliy, moderator 

0 користувачів і 16 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 23233