Я знаю що там широкий тротуар. І там точно буде два метри для проходу пішиків, якщо поставити машину. І немає правила щоб забороняло паркуватись на тротуарі. І рішенням про покарання чи штраф не передбачає ломання чужого майна!!!!
Камрад Kybik на попередній сторінці процитував пункт ПДР про стоянку на тротуарі. Про приватну власність, правила паркування і неуспішних пан тутешній адвокат вже розводив риторику, у вас навряд чи вийде краще Ще раз зверну увагу: щоб дзеркала не відбивали(якщо мова йде особисто про мене і мою можливоколисьдосягнуту точку кипіння), можливо, варто намагатися не заважати іншим у реалізації їхнього права на вільне пересування пішоходними доріжками? З себе тре починати, нє?
Amoralya 08.10.2012 21:50 пишет: Камрад Kybik на попередній сторінці процитував пункт ПДР про стоянку на тротуарі. Про приватну власність, правила паркування і неуспішних пан тутешній адвокат вже розводив риторику, у вас навряд чи вийде краще Ще раз зверну увагу: щоб дзеркала не відбивали(якщо мова йде особисто про мене і мою можливоколисьдосягнуту точку кипіння), можливо, варто намагатися не заважати іншим у реалізації їхнього права на вільне пересування пішоходними доріжками? З себе тре починати, нє?
та хто там знає звідки він це процитував? Якщо придертись то всі машини треба спалити і всіх поголовно наказати за неправильну їзду і перестроювання.......є куча проблем на дорозі і взагалі,полялякали і хватить.
В начале ул.Северной.в,0.55мин.,3-подряд машины;отломаны зеркала.И на другой стороне дороги американский джип без зеркала .НЕ было возможности узнать по подробней.
Правильный 08.10.2012 21:59 пишет: В начале ул.Северной.в,0.55мин.,3-подряд машины;отломаны зеркала.И на другой стороне дороги американский джип без зеркала .НЕ было возможности узнать по подробней.