Ganni 03.07.2013 17:43 пишет: За ту суму, що в прайс-листі опцій (300ує), я не бачу сенсу того тонування Принаймні мене не те щоб переконували якось, а навпаки, відраджували мотивуючи тим, що в разі чого нетоноване скло вони на будь-які двері за 5хв знайдуть і поставлять, а от тонованого спецом не зберігають і доведеться пару днів чекати надходження. І знову ж таки, не розумію Вашого "в європі не ставив би, а тут..." Тонування ІМХО або подобається, або не подобається. Незалежно від географічного розташування
Тонировал не у официалов, но с записью в сервиску. Делал не в гаражах. Если бы навернулся электро стеклоподьемник, то менял бы за свои, ОД открестились бы и были бы правы. В остальном, можно с ними бодаться.
Хотя у меня на 36 тыс. км. полез руль в месте, где я чаще всего держу его. ОД в гарантийной замене отказали, ссылаясь на импортера. Судиться с ними (Формула) не было желания и времени, тем более, что через месяц они "ушли" и импортером Порше стал. Только к тому времени уже гарантия закончилась.
Эмиль 03.07.2013 22:00 пишет: Лично я решал вопрос так. Узнал, что мне нужно поставить. Потом сел на телефон и обзвонил дилеров. Нашел кто может не просто поставить, но и гарантировать корректную установку (подключение к кан-шине).
Ganni 03.07.2013 17:43 пишет: За ту суму, що в прайс-листі опцій (300ує), я не бачу сенсу того тонування Принаймні мене не те щоб переконували якось, а навпаки, відраджували мотивуючи тим, що в разі чого нетоноване скло вони на будь-які двері за 5хв знайдуть і поставлять, а от тонованого спецом не зберігають і доведеться пару днів чекати надходження. І знову ж таки, не розумію Вашого "в європі не ставив би, а тут..." Тонування ІМХО або подобається, або не подобається. Незалежно від географічного розташування
Якщо що, то в Європі (Скандинавія) люди високих заборів не мають і вікна не зашторюють, а в нас чомусь не так... Паралелі я думаю вимальовуються, але то таке...
Просто в Скандинавії вважається, що відгороджується людина лише тоді, коли вона живе нечесно і їй є що приховувати Цю парадигму можна цілком перекласти й на Україну з її 4-метровими парканами в Кончі Паралелі таки вимальовуються
Ага, а інші паралелі - це те, що в Європі в чужі вікна не заглядають щоб звідти щось поцупити, а в нас... Ну Ви зрозуміли...
С ОД проблемы будут, если не у них ставить. Но, они не все ставят (убедился на себе) + цены не гуманные.
І як тоді вирішити цю проблему? Ставити лише те, що може поставити ОД, чи просто поставити то десь на стороні, але ОД до відому не ставити...
Лично я решал вопрос так. Узнал, что мне нужно поставить. Потом сел на телефон и обзвонил дилеров. Нашел кто может не просто поставить, но и гарантировать корректную установку (подключение к кан-шине).
Якщо що, то в Європі (Скандинавія) люди високих заборів не мають і вікна не зашторюють, а в нас чомусь не так... Паралелі я думаю вимальовуються, але то таке...
Просто в Скандинавії вважається, що відгороджується людина лише тоді, коли вона живе нечесно і їй є що приховувати Цю парадигму можна цілком перекласти й на Україну з її 4-метровими парканами в Кончі Паралелі таки вимальовуються
Ага, а інші паралелі - це те, що в Європі в чужі вікна не заглядають щоб звідти щось поцупити, а в нас... Ну Ви зрозуміли...
Це ж яке має бути тонування, щоб через нього нічого не проглядалось? Ну а в Скандинавії в мене велосипед вкрали, тому не треба ідеалізувати
Це ж яке має бути тонування, щоб через нього нічого не проглядалось? Ну а в Скандинавії в мене велосипед вкрали, тому не треба ідеалізувати
Якщо хтось ціленаправлено буде заглядати в машину - то звичайно жодне тонування не допоможе! А від "йшов, побачив, майнула шалена думка..." якраз і допоможе! Щось подібне і про сигналку можна сказати: захочуть профі -точно зламають, а від "бомжа" може допомогти... Не ідеалізую Європу і Скандинавію зокрема, але нашому суспільству ще до їхнього як до Стольного Граду навкарачки... У нас би у Вас той велик 10 раз украли! Та й украли там його у Вас швидше за все брати прибалти, поляки чи румуни (а може й наш брат...) Я, якщо що, там часом на пакровці біля супер-маркетів міг залишати авто незакрите і не парився взагалі з того приводу... Ладно, кінчаємо офтопити, бо нам зараз по бану випишуть! Кожен все-рівно по-своєму правий і залишиться при своєму!
Эмиль 03.07.2013 22:00 пишет: Лично я решал вопрос так. Узнал, что мне нужно поставить. Потом сел на телефон и обзвонил дилеров. Нашел кто может не просто поставить, но и гарантировать корректную установку (подключение к кан-шине).
По телефону нашел?
Да. Только я звонил и говорил что нужно поставить. В результате, у ОД, которые могли именно ТАКУЮ поставить сигналку + еще кое-чего, но у них такой сигналки не было. Зато согласились поставить мою. Спецом оговорил, что я ее буду покупать в ... (не хочу рекламировать). В магазине проговорил момент с отказом сигналки (они своих установщиков предлагали, но узнав про гарантию, понимающе отходили).