О! Якраз моя 2008 року, 3.7, взяв дворічну з пробігом 70 тис. Зараз 130 тис. За два роки експлуатації мої висновки наступні: - красиве, потужне, надійне авто. З ходової міняв рульову тягу, тормозні диски передні (слабість Мазди 9), салінблок задній правий (запотів минулої зими - вирішив поміняти), підшипник ступиці передній правий. Ага, ще минулої зими замінив акумулятор, але скоріше з метою профілактики, бо їздив закордон - не хотів проблем. - авто трасове, на далеку і довгу дорогу (для того і купив її) - супер, - пливе як вкопане. Ідеальний, як на мене, звязок коробки з двигуном. Шестиступний автомат Aisin одна з кращих розробок японського автопрому. Переключає безвідчутно, дуже комфортно, механічним режимом не користувався жодного разу, нема потреби. Плюс до цього 277 коней. - я наїздив 60 тис. в основному Европою. Зимою на 18 дисках по Австрійсько-чеських штрасах, швидкість 110-120, витрата пального (зрозуміло їхнього) - 10.1 по компу. Маю фото і відео докази )) - літом на 20 дисках (255х50) по Угорсько-хорватських банах, постійно 150, - 14,2. По місту майже не їжджу, важко вирахувати. Найдовше їздив підряд три дні - було 15,3. Не знаю, чи піднялось би більше? - 7 місць (нас постійно 6 в далеку дорогу, машині все рівно, такі ж відчуття коли один їду) - що немаловажно, в Україні заправляюсь постійно (2 роки) тільки 92 ОККО. Турбіни ж нема...Є купа інформації і суперечок на цю тему на форумі Мазди СХ-9. Я для себе висновки зробив і перевірив (щодо 92 ОККО). - з електронікою за час експлуатації жодних проблем. - має все, що треба для щастя , класний клімат-контроль, датчики дощу, (датчик світла вважаю без потреби) - взазалі в авто класний, солідний вигляд. Всередині також все окей, хоча дехто нарікає на "дубову" панель. Вночі все космічно світиться. - для тих, хто хоче купити злегка б/у добра пропозиція. Вважаю ціни на авто-ріа занижені... машина вартує уваги, все збалансовано, болячок не більше ніж в інших....
Отличная машина, просторная, комфортная, на трассе при скорости 100 км/ч расход в районе 10л. Из болячек опоры передних амортизаторов, передние тормозные диски(при активной езде!), реле отопителей(стоит копейки), редко-раздатка. Динамика отличная! Весьма шикарный вариант для большой семь и
От багатства их комплектации мало толку, радио не все ловит, вроде диски не все читает. Сотрудник себе установил штатное двд вместо родной головы, американци отдыхают.