на олх/шафа зустрічав такі категорії продавців саме шмоту: 1. просто людина: має якусь річ в одному екземплярі, продає, бо вона йому непотрібна у таких в акаунті зазвичай 1-2 товари 2. "секонд-бізнесмен": лазить по лісовому та інших секондах, вибирає що помажорніше і продає зазвичай кілька десятків речей різних категорій/розмірів/стану 3. "орігінал бізнесмен": купує в китаї/туреччині пальонку партіями і парить її тут як новий оригінал. вибір моделей/кольорів/розмірів на будь який смак 4. просто бізнесмен: тягає із-за кордону сток, тому зазвичай все в 1-2-3 розмірах і без вибору по кольорах
я купив у людини з 1ї категорії. якщо ви боїтеся наштовхнутися на пальонку або просто не вмієте її відрізнити, то купуйте в інтертопі за 4к+ грн (що не є гарантією) або на 6рм чи деінде, що я можу сказати
В ответ на: якщо ви боїтеся наштовхнутися на пальонку або просто не вмієте її відрізнити, то купуйте в інтертопі за 4к+ грн (що не є гарантією) або на 6рм чи деінде, що я можу сказати
В мене був досвід купівлі на 6рм Кляйна,який дуже був схожий на пальонку, а був також досвід купівлі у них же одягу явно неякісного Polo,здається, за який вони повертали гроші. А щодо навичок,як відрізнити, от в мене є дві пари кросівок одного бренду, як виявити пальоні із них?
Leclerc 13.12.2022 21:16 пишет: посоветуйте зимние кроссовки.Не для бега. В машине ездить.То есть низкая обувь должна быть. Спрошу про new balance зимние ботинки их называют- насколько теплые и да,они как ботинки.Боюсь в машине неудобно будет
Один раз станешь у бровки в потоке воды или в каше, или даже нет, но на тротуар надо будет выйти через кашу, и поймешь что низкие - это для хипстеров в метро.
Виходив в "кашу" і що? Нормальні ботінки "через гору" не пропускать, а джинси спасуть тільки "кирзачі" до колін
egorka 26.12.2022 19:27 пишет: я теж хочу. А запитай у них отакі є і яка ціна ні прибав собі на
Ви їх спочатку підіть подивіться у живу, поміряйте. Це вже не ті ЕССО, як років двадцять тому. Саме ця модель мене повністю розчарувала, коли я її примірив в Інтертопі. Дуже шкода, що основні конкуренти не випускають аналогічні моделі, наприклад у Timberland немає. А він мені в осатаній час подобається більше по якості, ніж ЕССО.
egorka 26.12.2022 19:27 пишет: я теж хочу. А запитай у них отакі є і яка ціна ні прибав собі на
Ви їх спочатку підіть подивіться у живу, поміряйте. Це вже не ті ЕССО, як років двадцять тому. Саме ця модель мене повністю розчарувала, коли я її примірив в Інтертопі. Дуже шкода, що основні конкуренти не випускають аналогічні моделі, наприклад у Timberland немає. А він мені в осатаній час подобається більше по якості, ніж ЕССО.
+1 Я такі ECCO tank бордові придбав року 1996-7 у тоді єдиному їхньому магазині на Січових стрільців. Були вироблені у Данії. В мінус 20 нога не мерзла, стояв спеціально у калюжі - не протікали, як черпнув води то через пару годин всередині були сухі, у приміщенні нога не пітніла. Коштували захмарні для тих часів. 140+ доларів. Носив років 10. Потім вирішив купити такі самі, але датських вже не було в принципі. Купив словацькі. Ніяких отих супервластивостей вже не було. В мороз холодно, в приміщенні ноги пітніли і т.п.. роки через 4 розлізлася навпіл підошва. Потім взагалі пішов таїландський непотріб який вони по гарантії- міняли навіть через рік… на такі самі. На цьому для мене ця марка померла. Як на мене то тімберланд зараз істотно вище за якістю, але до нас завозять жалюгідний асортимент. В принципі у тімбера є моделі, подібні до тих олдскульних ECCO, але лише на американських сайтах такі бачив.
egorka 02.01.2023 16:52 пишет: Тоді всім дякую. В мене теж в ті далекі часи були ботінкі ессо теж щось стояли 140/150$ то теж довго носив. Треба буде глянути Тімберленди якось
Из того что познал. Тимберленд уважаю. Но зимние классические они реально тяжелые. Есть модели зимних ботинок из нубука легкие красивые и теплые , но они вот не очень . Очень пачкучий нубук.
egorka 02.01.2023 16:52 пишет: Тоді всім дякую. В мене теж в ті далекі часи були ботінкі ессо теж щось стояли 140/150$ то теж довго носив. Треба буде глянути Тімберленди якось
Из того что познал. Тимберленд уважаю. Но зимние классические они реально тяжелые. Есть модели зимних ботинок из нубука легкие красивые и теплые , но они вот не очень . Очень пачкучий нубук.
Не знайшов нічого з тімберлендів під свої побажання
Мм, замшеві дезерти. Це дійсно зимове взуття, так) У мене є така пара від До.Мартінс, але більш класичного кольору. Одягаю їх приблизно 3-4 рази на рік, сухої теплої весни/осені, тому що вони не для нашого бруду на тротуарах аж ніяк