Aficionad0 15.11.2012 18:31 пишет: Сам факт увеличения доли продаж новых дизельных автомобилей вообще и в премиум-сегменте в частности отрицаешь? Если нет, то поделись своим взглядом на причины явления.
ну модно это. как и в ж*пу долбиться. и корни явлений из одного места исходят.
RedHead 15.11.2012 18:41 пишет: просто дизеля пошли культивированные, даже на холостых вполне себе тихие, да и мгновенное ускорение на много важнее обычному водителю, чем сферический разгон с 0 до 100км. Пульнул - обогнал \ занял окошко в трафике и дальше себе тошнишь.
я думаю, что бюджетный малолитражный дизель это одно, а от 3 литров на премиумах это другое. хотя на нашей солярке ихние дизеля как-то не очень долго и хорошо ходят
В ответ на: Людина, котра чесно заробляє гроші, знає ціну кожній копійці. Це по-перше.
"Знает цену" не тождественно "жмет каждую копейку".
В даному контексті ми обговорюємо не М5 vs М550д, де можна виправдати вдвічі більше споживання, а звичайні поповозки. Так от, як я вже писав, в мене є відчуття того, що ледь не третина пального спалюється марно Що ця баржа може спокійно возитись і за 10 літрів (як це роблять дизельні конкуренти), однак робить це за 15 при чому бензину, який навіть у вигляді 92-го дорожчий за солярку Це означає "жати кожну копійку"? На мою думку, ні
fetus 15.11.2012 08:26 пишет:
В ответ на: По-друге, у такої людини бувають як періоди фінансового злету, так і періоди фінансових невдач (думаю, про різні світові економ.кризи не варто згадувати). І якщо авто купується в перші періоди, то другі настають вже в період експлуатації придбаного авто.
У меня к сказанному специфическое отношение. Я не уверен, что влияние мирового кризиса на благосостояние отдельного человека может быть таким, чтобы заправляться бензином ему было дорого, а соляркой - типа как нормально.
Ну, солярка завжди означає економію в порівнянні зі співрозмірним бензиновиком. Плюс нижча ціна самого пального. Це все не економія?
В ответ на: Та і друге питання, яке мене особисто напрягає - щотижня заїзджати на заправку і при дальніх поїздках зупинки для дозаправки. Мова йде більше про запас їзди, а не витрати як такі.
На Актионе с баком 70 литров и расходом 10/100 мы заправляемся "до полного" раз в неделю на сумму примерно 600-650 грн (до пустого бака редко доезжаем) - это до 55 +/- литров солярки. На, например, Пилоте с баком в те же 70 литров заправляться пришлось бы не раз в 7 дней, а раз в 5 - от же ж проблема.
Ну, якщо не доїжджати до пустого бака, то раз не в 5, а в 4 дні. 7 і 4 це вже різниця. Плюс, якщо вже розвивати тему далі, кожен віддає перевагу якимось окремим мережам АЗС. Я заправляюсь винятково на ОККО, але зараз так склалось, що на моїх постійних маршрутах вони відсутні (тобто в будь-якому випадку, треба спеціально планувати час для кожної заправки). І тут вже 7 і 4 дні грають роль
fetus 15.11.2012 11:08 пишет: Бывают ситуации, когда дизельные одноклассники не нравятся, а нравится именно бензиновый вариант. Я много думал по этому поводу, т.к. тоже привык к 10/100 в городе на основном автомобиле, но потом пришел к выводу, что обдумывание и подсчеты - это уже "попахивает" недостатком денег на то, что хочется. Просто самому себе в этом признаться сложнее всего подчас
Подобається - це святе, тут нема чого навіть сперечатись. Однак все ж таки багато моделей (принайимні "європейців") агрегатуються як бензиновими, так і дизельними двигунами.
Ganni 15.11.2012 19:34 пишет: Однак все ж таки багато моделей (принайимні "європейців") агрегатуються як бензиновими, так і дизельними двигунами.
один мій знайомий (грошей достатньо, на коштовних машинах розуміється бо сам на них їздить) якось обгрунтовував більшу доцільність купівлі Х5 з 3 літра бензиновим двиглом ніж 3 літра дизель. саме економічно - бо у разі обмеженого бюджету у 75 кілобаксів версія з бензиновим двиглом була більш фарширована, а їхала так само. різниця в споживанні пального в грошах незначна за умов ескплуатації та фінансових можливостях людини, яка бере машину за такі гроші не в кредит не за останні.
US7IGN 15.11.2012 19:54 пишет: один мій знайомий (грошей достатньо, на коштовних машинах розуміється бо сам на них їздить) якось обгрунтовував більшу доцільність купівлі Х5 з 3 літра бензиновим двиглом ніж 3 літра дизель. саме економічно - бо у разі обмеженого бюджету у 75 кілобаксів версія з бензиновим двиглом була більш фарширована, а їхала так само.
Якщо людина при виборі нового х5 обмежує бюджет 75-ма тисячами доларів, то смішно писати про достатність грошей - це авто йому не по кишені. Максимум, х3
Ganni 15.11.2012 20:31 пишет: Якщо людина при виборі нового х5 обмежує бюджет 75-ма тисячами доларів, то смішно писати про достатність грошей - це авто йому не по кишені. Максимум, х3
то було моє обмеження коли думав про Х5 для себе. а у нього інші проблеми - GL під замовлення тільки в березні наступного року можна офіційно купити - чекати довго...
fetus 15.11.2012 11:08 пишет: Бывают ситуации, когда дизельные одноклассники не нравятся, а нравится именно бензиновый вариант. Я много думал по этому поводу, т.к. тоже привык к 10/100 в городе на основном автомобиле, но потом пришел к выводу, что обдумывание и подсчеты - это уже "попахивает" недостатком денег на то, что хочется. Просто самому себе в этом признаться сложнее всего подчас
Подобається - це святе, тут нема чого навіть сперечатись. Однак все ж таки багато моделей (принайимні "європейців") агрегатуються як бензиновими, так і дизельними двигунами.
Мене більше всього бісить, що я не маю вибору, порівняно з тими ж європейцями. Мені особисто подобається ср-в, але у нашому гондурасі я не можу купити дизельну версію. Так що зараз схиляюся до Freelander. Хоча, якщо б знати що новий Пасфайндер буде біля 50 - можна б і почекати.
Теперь получается, что Navara/Frontier будут отдельной моделью, а не удешевленной модификацией Pathfinder'а. Navara уже какое-то время невозможно получить с укороченной кабиной (а однорядной вовсе нет в принципе), так что в известной мере старый Pathfinder остается - двухрядная пятиместная кабина и бесполезная короткая грузовая платфома с кунгом будет где-то то же самое.