autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумAutoua форум

Покращення на Драгоманова сццццц.... (+) (3/3)

deleted | Анонім
Re: Покращення на Драгоманова сццццц.... (+)
[Re: Drunkard] 14 ноября 2012 в 11:09
Drunkard 14.11.2012 10:58 пишет:

Vov4 14.11.2012 09:53 пишет:

І земля виділялася під конкретний вид забудови. Чи були то альтруїсти чи мізантропи - це не важливо.

Как же ж неважно, если вы видите результат и влияние на него? Не, ну если результат не важен, а важна бумажка, то оно да...
В мире чистогана любые бумажки - всего-лишь бумажки. Чистоган круче. Это везде так, и в Украине, и в Европе и в Америке.

ти кудись далеко понісся.
питання чи законно паркінг закрили - 99% що ні.

чи можна вернути все взад - 99% що ні.

природу жадоби серед людей різних країн у цьому топіку не розглядають
Drunkard | **
[Re: ] 14 ноября 2012 в 11:12
Vov4 14.11.2012 11:09 пишет:

Что-то какая-то вера в законы как во вселенский эквивалент справедливости меня смущает. Ты ВР-то, которая эти законы пишет как - видал, нет?

Ото ж. А почему, а?..

Дануладно, паркинг в Украине закрывают не из жадности, наверное, в рамках классовой борьбы пешеходов с автомобилистами? А паркинг в Америке открывают тож не из жадности, а чисто как произведение абстрактного архитектурного искусства?
Yea | don't play for respect **
[Re: Drunkard] 14 ноября 2012 в 11:14
Drunkard 14.11.2012 08:52 пишет:

Yea 13.11.2012 15:00 пишет:

Ділянку виділяють із цільовим використанням землі.

Наивно - жуть.
Кто и из каких соображений? Умудренные сединой старцы-альтруисты, денно и нощно думающие о благе народа, о том как бы так ощасливить побольше жителей района за счет эксплуататоров-застройщиков, я правильно улавливаю мысль? То же и на западе, "горсовет" - это старцы-альтруисты?

Та даже и они бы, вааще-то, должны бы быть заинтересованы и в том, чтобы продать этот участок земли застройщику подороже, принеся побольше денег на осчастливливание нещасных в бюджет.

Ну я, наприклад, багато років як бухгалтер платила оренду за ділянку, яку було виділено "із певним цільовим використанням" (зараз земля не в оренді вже, а у постійному використанні). І тепер ми хотіли б збудувати дещо інше, ніж у формулюванні, але нам пояснив архітектор, що змінити цільове використання для нас малореально. І як людина з логікою, я роблю висновок, що якщо паркінг ЗБУДОВАНО, то ділянку було виділено ПІД БУДІВНИЦТВО ПАРКІНГУ. А хто наївний, а хто всезнаючий, мені вже невідомо.
Змінено Yea (11:16 14/11/2012)
Ford-Noks | **
[Re: ] 14 ноября 2012 в 11:15

Drunkard 14.11.2012 10:58 пишет:

Vov4 14.11.2012 09:53 пишет:

І земля виділялася під конкретний вид забудови. Чи були то альтруїсти чи мізантропи - це не важливо.

Как же ж неважно, если вы видите результат и влияние на него? Не, ну если результат не важен, а важна бумажка, то оно да...
В мире чистогана любые бумажки - всего-лишь бумажки. Чистоган круче. Это везде так, и в Украине, и в Европе и в Америке.

дякую всім за теорію і екскурси у психологію різних дядєй персонально Дрункарду.
я пробую практично дізнатись що до чого.

На балансі ЖЕКу його немає
у КМБ у довідці сказали, що колись збудований на 80% ДБК-3, але в експлуатацію не вводився.
Дали телефон начальника їх технагляду та тел. начальника якогось департаменту КМБ.
[Re: Ford-Noks] 14 ноября 2012 в 11:16
Ford-Noks 14.11.2012 08:56 пишет:

ну ось ти знаток у цих справах.

Здається, не тільки в цих, але й в багато яких інше.
[Re: Ford-Noks] 14 ноября 2012 в 11:21
Ford-Noks 14.11.2012 11:15 пишет:

у КМБ у довідці сказали, що колись збудований на 80% ДБК-3, але в експлуатацію не вводився.
Дали телефон начальника їх технагляду та тел. начальника якогось департаменту КМБ.

Значить, юридично він на балансі цього ДБК був як недобудова. Тобто його або продали, або продають, але в будь-якому разі мають бути довгі процеси продажу (я гадаю, власне НЕДОБУДОВИ, бо земля, швидше за все, на 20 років, а не в постійному користуванні). І паралельно процес зміни цільового призначення землі, а це робиться, якщо я нічого не плутаю, тільки через Київську міську раду (можу помилятися, у Київземі мають проконсультувати).
Треба знати точну адресу паркінгу і шукати доки (рішення) на сайті КМДА, в них є архів електронний (тільки не знаю, з якого року).
KuN | СуперСтар ***
[Re: Ford-Noks] 14 ноября 2012 в 16:55
А мне интересно почему по всем мире нормально строят новые дома с подземным пармингом из которого в лифт можно зайти без лестник и хождения через улицы, а у нас только в ну очень дорогих домах их делают?
Не надо же там ремонты делать и сантехнику прокладывать, лампы повесил да бетоном залил. В чем проблема?
Денег жалко? Разве оно удорожало бы строительство больше чем на 5-10%?
Drunkard | **
[Re: KuN] 14 ноября 2012 в 17:28
KuN 14.11.2012 16:55 пишет:

Не надо же там ремонты делать и сантехнику прокладывать, лампы повесил да бетоном залил. В чем проблема?

В вентиляции - подземному паркингу нужна весьма навороченая.
KuN 14.11.2012 16:55 пишет:

Денег жалко? Разве оно удорожало бы строительство больше чем на 5-10%?

Покупатели квартир не плотят эти 5-10%, не желают. Быдлопарковаться желают.
Mr.Di | V.I.P ***
[Re: Drunkard] 14 ноября 2012 в 17:32
Drunkard 14.11.2012 17:28 пишет:

В вентиляции - подземному паркингу нужна весьма навороченая.

и гидроизоляция - это два очень серьезных аргумента к "почему не строят" и "почему так дорого"
Autoua.netФорумAutoua форум

Покращення на Драгоманова сццццц.... (+) (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, moderator, Amateur 

0 користувачів і 75 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 7203