NoOne 24.11.2012 21:44 пишет: Снова Автозаводская/Полупанова что ли?
Совершенно - вот именно ! Скорость была менее 80кмч - уже сбрасывал, т.к. эту овцу я усек заранее. Аварийного ничего не было, но посигналил от души и видимо без толку.
Мешканець дороги 24.11.2012 21:55 пишет: З якою швидкістю ти рухався? Можливо, твоє перевищення швидкості було причиною непропускання.
В мене складається враження,що Ви завжди шукаєте причину,щоб залошити ТС?а може він ще й курив за кермом,або їв чіпси-може саме тому його не пропустили по головній?навіть з відео зрозуміло,що швидкіть не ракетоподібна..
Мешканець дороги 24.11.2012 21:55 пишет: З якою швидкістю ти рухався? Можливо, твоє перевищення швидкості було причиною непропускання.
В мене складається враження,що Ви завжди шукаєте причину,щоб залошити ТС?а може він ще й курив за кермом,або їв чіпси-може саме тому його не пропустили по головній?навіть з відео зрозуміло,що швидкіть не ракетоподібна..
Так щоб визначити, хто правий, потрібно з'ясувати обставини. А мені спочатку здалося, що автор їхав біля 90 км/год, хоча на око важко визначити швидкість.
Мешканець дороги 24.11.2012 22:33 пишет: Так щоб визначити, хто правий, потрібно з'ясувати обставини. А мені спочатку здалося, що автор їхав біля 90 км/год, хоча на око важко визначити швидкість.