Пропоную завантажувати сюди цікаві відео з трамваями.Ось перше(незнаю наскільки цікаве,я вперше таке бачу,їде собі ,моргнув мені,щоб я його пропустив,і потім рукою махнув)Автомашиніст якийсь) http://youtu.be/1qlBzsudkxE
Kyg1 04.12.2012 10:00 пишет: Пропоную завантажувати сюди цікаві відео з трамваями.Ось перше(незнаю наскільки цікаве,я вперше таке бачу,їде собі ,моргнув мені,щоб я його пропустив,і потім рукою махнув)Автомашиніст якийсь)
Оце так. Я все життя думав, що коротко моргнути означає "їдь - пропускаю".
ващето макак. я б подумал, шо он меня пропускает, а он бы меня втулил в бочину, а у меня подмышкой чиряк - итак сцукобольно, а он бы исчо добавил, и в резултате пришлось бы бить его летсо здоровой рукой, после чего здоровая рука стала бы больной. нехарашо это ...
Так як в мене горить зелений,я зразу зрозумів ,що моргнув мені,щоб я його пропустив..От тільки причина?Позаду мене нікого-пропустити та й їдь) Цікаво,там у трамвая окремий світлофор,чи по автомобільному орієнтуються..
Kyg1 04.12.2012 15:43 пишет: Так як в мене горить зелений,я зразу зрозумів ,що моргнув мені,щоб я його пропустив..От тільки причина?Позаду мене нікого-пропустити та й їдь) Цікаво,там у трамвая окремий світлофор,чи по автомобільному орієнтуються..
Блин, ну вспомните вы, что трамвай это транспортное средство класса "А" имеет преимущество. 16.7. Если сигнал регулировщика или зеленый сигнал светофора разрешают одновременно движение трамвая и нерельсовых транспортных средств, трамваю предоставляется преимущество независимо от направления его движения. Я в шоке....
Kyg1 04.12.2012 15:43 пишет: Так як в мене горить зелений,я зразу зрозумів ,що моргнув мені,щоб я його пропустив..От тільки причина?Позаду мене нікого-пропустити та й їдь) Цікаво,там у трамвая окремий світлофор,чи по автомобільному орієнтуються..
Блин, ну вспомните вы, что трамвай это транспортное средство класса "А" имеет преимущество. 16.7. Если сигнал регулировщика или зеленый сигнал светофора разрешают одновременно движение трамвая и нерельсовых транспортных средств, трамваю предоставляется преимущество независимо от направления его движения. Я в шоке....
дада, автор должен покурить 16.7
А с какого перепугу ТС курить этот пункт? Насколько я вижу, трамвай двигается перпендикулярно движению ТС. Ему не может гореть зеленый.