В ответ на: Принимать личные сообщения от остальных пользователей форума? Да Нет
Пропоную зробити так, що якщо людина не бажає отримувати повідомлення, щоб вона і не могла їх писати. Зараз маю в "лічці" запитання, а відповісти на нього не можу, людині ця відповідь потрібна, а іншого засобу зв'язку окрім форуму у мене з ним нема. Якби обмеження діяло в обидва боки такої проблеми би не виникло.
Daugava 24.12.2012 17:27 пишет: В налаштуваннях форуму є таке.
В ответ на: Принимать личные сообщения от остальных пользователей форума? Да Нет
Пропоную зробити так, що якщо людина не бажає отримувати повідомлення, щоб вона і не могла їх писати. Зараз маю в "лічці" запитання, а відповісти на нього не можу, людині ця відповідь потрібна, а іншого засобу зв'язку окрім форуму у мене з ним нема. Якби обмеження діяло в обидва боки такої проблеми би не виникло.
Тобто людина задала вам питання, сподіваючись на відповідь, але в налаштуваннях стоїть "не приймати повідомлення"? загадкова логіка... Це вже його проблема, а не ваша.
загадкова логіка... Це вже його проблема, а не ваша.
Звичайно це його проблема, але він про неї не знає і може думати про мене казна що. Галку "не хочу отримувати" людина могла поставити 10 років тому і з того часу особистими повідомленнями не користуватися і взагалі про цю галку забути. Тому я і пропоную, "не хочеш отримувати" - "не маєш змогу відправляти".