UstiM 28.12.2012 09:18 пишет: та наче робили... Добре, подивимось, що там не так знов.
Я юзаю шкуру "Green Day" - там української і близько немає. В принципі, можу взятись за переклад відповідного файлу, бо в мене в налаштуваннях включена українська, а все одно показує російською.
spd 28.12.2012 16:12 пишет: А толку? Сверху шапка на русском, дальше все перемешано - меню форума на украинском, названия и описания разделов на русском
угу я тоже это заметил. Смысла в такой покоцанной локализации, имхо, нету И заметил, что зайдя на форум из дому, почему-то опять вернулся русский
русский вернулся по причине того что данные настройки форума записываются в куки. Куки (настройки) для каждой машинки свои. Т.е. дома ты можешь выставить одни, на работе другие в гостях третьи.
Кроме этого у кук есть срок жизни. Собственно о сроке жизни у камрадов в данном случае и идет речь.
Думаю знайшов в чому проблема, принаймні одна з основних. Під час логіну мовна кука не вичитується, по дефолту стоїть російська як і залишається поки знову не зайдеш до налаштувань.
Уже не знаю скільки разів звертали на це увагу, і на те, що частина перекладена, частина неперекладена, і ще якась частина взагалі з мови якогось іншого виміру ("масно")
Може хоч кнопку укр зробіть, щоб не треба було лазити щоразу в профіль і цикати туди-сюди?