Яке авто на 5 людей + сумки купити в Європі для подорожі
28 декабря 2012 в 16:15
Привіт всім. Плануємо на початку літа з друзями поїздку в Норвегію через кілька європейських країн. Країна першого в"їзду - Польща. Там (або в крайньому випадку в Німеччині) і хочемо придбати якесь авто, на якому можна доїхати туди і назад (в Україну) без зайвих проблем та поломок, і продавши його тут, повернути витрачені на дорогу кошти. Бюджет - до 4тис євро. Наразі ми розглядаємо Volkswagen T4, Mazda E серії. Але я нічого не знаю про надійність подібних авто.
Re: Яке авто на 5 людей + сумки купити в Європі для подорожі
[Re: shkarik] 28 декабря 2012 в 16:17
shkarik 28.12.2012 16:15 пишет: Привіт всім. Плануємо на початку літа з друзями поїздку в Норвегію через кілька європейських країн. Країна першого в"їзду - Польща. Там (або в крайньому випадку в Німеччині) і хочемо придбати якесь авто, на якому можна доїхати туди і назад (в Україні) без зайвих проблем та поломок, і продавши його тут, повернути витрачені на дорогу кошти. Бюджет - до 4тис євро. Наразі ми розглядаємо Volkswagen T4, Mazda E серії. Але я нічого не знаю про надійність подібних авто.
Порадьте якийсь зручний варіант, будь ласка.
думаю, расходы на всякие растаможки и прочую бюрократию сведут прибыль от продажи на нет (если еще не в отрицательную сторону)
Re: Яке авто на 5 людей + сумки купити в Європі для подорожі
[Re: chili] 31 декабря 2012 в 00:59
chili 30.12.2012 17:50 пишет: эх, за такие деньги я бы и на вмятину не смотрел, ЗАБРАЛ БЫ, прям мечта, всех на дачу и с дачи возить. бо не помещаемся уже в ланос
Та вмятина рихтуется за 15 минут.Там есть доступ.И можно даже не красить-кузов двусторонней оцинковки.А так-да,машина классная.Очень удобная в езде.И очень выносливая.И ремонтопригодная,даже после тотала-за 1000 баксов можно взять чудесного донора.Я уже на третьей такой езжу.Почти миллион пробега всего на трех.