Может ли преподаватель работающий в вузе при мин освиты быть ФОБ,на едином налоге 2-й группы, с печатью и счетом в банке???законно ли это?? если кто знает то можно инфо как можно поподробней
В ответ на: Стаття 1. Державна служба і державні службовці Державна служба в Україні - це професійна діяльність осіб, які займають посади в державних органах та їх апараті щодо практичного виконання завдань і функцій держави та одержують заробітну плату за рахунок державних коштів. Ці особи є державними службовцями і мають відповідні службові повноваження.
В ответ на: Стаття 1. Державна служба і державні службовці Державна служба в Україні - це професійна діяльність осіб, які займають посади в державних органах та їх апараті щодо практичного виконання завдань і функцій держави та одержують заробітну плату за рахунок державних коштів. Ці особи є державними службовцями і мають відповідні службові повноваження.
спасибо но все же заробітну плату отримуе за рахунок державних коштів..,а это не помеха??
DanteLexus 29.01.2013 11:03 пишет: я думал, что-то связанное с преподавательской деятельностью например, 74.90 Інша професійна, наукова та технічна діяльність, н.в.і.у.
ну да предпринимательская деятельность ..нужно ФОБ 2 й категории с печатью на едином налоге..
CHANGER 08.02.2013 15:20 пишет: подскажите пожалуйста сколькго может уйти времени на открытие ФОБ 2 й категории с печатью на едином налоге от А до Я. спасибо
CHANGER 08.02.2013 15:20 пишет: подскажите пожалуйста сколькго может уйти времени на открытие ФОБ 2 й категории с печатью на едином налоге от А до Я. спасибо