ex_nihilo 28.01.2013 23:01 пишет: Порадьте 22 дюйма тв. Прайс до 2000грн. Для батьків - вайфай, 3д, юсб - не потрібні. Коротше, щоб дивитись супутникове тб без напрягу на очі...
Самый бюджетный вариант - Супра в Эпицентре за 1499 грн. Там написано и фулХД и входы/выходы всякие есть и даже медиаплеер встроенный (диски, типа, читает).
Самый бюджетный вариант - Супра в Эпицентре за 1499 грн. Там написано и фулХД и входы/выходы всякие есть и даже медиаплеер встроенный (диски, типа, читает).
Посмотрите сначала углы на таких телевизорах. В описании все красиво, а по факту - чуть станешь не по центру и ничего не видно.
djokoo 29.01.2013 01:18 пишет: тюнер супутниковий йде окремо? якщо так, то щось накшталт LG M2382D Якщо жорстко до 2 кгрн, то є ще молодші моделі, як то M2232D/52D/55D.
В цей ціновий діапазон ще потрапляють BBK і Dex , алше я б не ризикував і брав би LG, що і планую зробити днями.
djokoo 30.01.2013 14:35 пишет: телемонітор) такий собі гібрид сама ЛиЖа їх називає персональними ТіВі, але раніше у всіх магазинах воно продавалося як монітор з вбудованим тюнером.
А є якісь підводні камені у плані різниці зображення монітор vs тв?
нажаль можливості побачити наживо M2382D в мене не було, але, гадаю, нічого поганого там не має бути: екран фуллхд, як в сучаних тіві, dvb-c/t-тюнер, сайт LG навіть пише, що IPS матриця , хоча я і зустрічав відгуки, що є партії на VA в продажу. Тож, гадаю, варто хоча б зайти кудись, де він представлений в офлайні, а потім замовляти в інеті) В мене зараз трошки змінились плани і я замість цієї модельки замовив саме телевізор, на 32", а то б поділився своїми враженнями.
djokoo 30.01.2013 18:01 пишет: M2382D в мене не було, але, гадаю, нічого поганого там не має бути:
Юзаю на кухне как монитор для компа и телек под спутник. Картинка супер, углы супер. Первый в "розетке" попался брак - на корпусе сверху не хватало пары клипс - типа как на заводе корпус не защелкнулся, вроде даже тут отписывался. Поменял - новым доволен. Так что при покупке рассматривать СРАЗУ на предмет деффектов дабы потом не морочиться с отправкой на сервис для постановления "заводской брак" и замены.