теж дивився ці кулери, але по відгукам, нема навіть кімнатної температури, він все одно підігріває, хоча як що не включати його то буде з двох кранів литись вода кімнатної температури
Vladya 04.02.2013 10:26 пишет: теж дивився ці кулери, але по відгукам, нема навіть кімнатної температури, він все одно підігріває, хоча як що не включати його то буде з двох кранів литись вода кімнатної температури
а бо дома все ж краще помпа
Как по мне помпа удобней. Плюс дамы краники на диспенсере, ломают регулярно.
Тем кто смотрит на электрические диспенсеры, советую для начала попробовать его нормально вымыть и продезинфицировать. Секас еще тот.
Vladya 04.02.2013 10:26 пишет: теж дивився ці кулери, але по відгукам, нема навіть кімнатної температури, він все одно підігріває, хоча як що не включати його то буде з двох кранів литись вода кімнатної температури
а бо дома все ж краще помпа
Вот, вот. Эти чайники в основном используются как подставка - не включайте в сеть и будет вам вода комнатной температуры из обеих кранов.
А для дома я таки помпу бы использовал. Из нее и в кастрюлю и в электрочайник воды налить гораздо проще... И цена, конечно.
Я користувався завжди помпою, а тут задумав на кухні зробити шкавчик для води, а з помпою це не так зручно ... Буду думати далі як все якісно організувати ..