autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
ТуттиФрутти | СуперСтар **
Травма ока
25 февраля 2013 в 10:00
Камради, порекомендуйте плз., хорошого офтальмолога, що спеціалізується на лікування очей після травми (гілочкою очне яблуко).
По швидкій зверталась в Жовтневу лікарню. Пролікувалась, все було ок. Через 8 міс. знову почало боліти, ерозія стала більшої, навіть хотіли класти у лікарную. Але знову ж все сталось так швидко, ну і звісно вночі, що зверталась у Жовтневу до чергового лікаря. Але ж це не варіант
Новий зір та Ексимер цим не займаються, лікар (з Комарова), в якого лікується бабуся сказала, що це не її профіль, рекомендувала іншого лікаря, але вона на конференціі/відрядженні, буде не скоро, а око знову почало боліти
Всім небайдужим дякую
Naffanko | Достоевский **
Re: Травма ока
[Re: ТуттиФрутти] 25 февраля 2013 в 11:08
говорят в медисвите не плохие окулисты (лично не была) + есть еще микрохирургия глаза в медгородке, но так бдительность не терять с ними...
Khimik | Супер писатель! **
[Re: ТуттиФрутти] 25 февраля 2013 в 12:40
3 роки тому також впав на гілочку. Все повитягували, помазюкав тиждень.
Болить дотепер, якщо дотулитися через повіку. Питав знайомого дохтора - WTF?
- каже, а шо ти хтів? то вже на всю жисть...
Змінено Khimik (12:41 25/02/2013)
[Re: Khimik] 25 февраля 2013 в 17:07
якщо поболюэ, то в Жовтневый мені рекомендували використовувати мазь Флоксал, ще непогано очний гель солкосерил. Все допомагає, але хочеться проконсультуватися по стану ока на даний момент, про перспективи, а також чи достатньо просто при необхідності помазати око, скільки його мазюкати і таке інше
[Re: ТуттиФрутти] 1 апреля 2013 в 19:58
виявляється, що через велику к-ть ліків під час лікування око "пересохло", особливо сильно це відчувається зранку. Вирішення проблеми - штучна сльоза, все виявилось так просто

Можливо комусь інфа буде в пригоді
catkoua | Достоевский **
[Re: ТуттиФрутти] 1 апреля 2013 в 20:47
пару років тому влетіла в око абразивна піщинка з болгарки (окуляри були але воно якось рикошетом на швидкості). десь три місяці око боліло і якраз штучною сльозою капав. все пройшло боліти перестало зажило типу.
але тепер коли дивлюсь на білий фон бачу чорну крокозяблу. і на травмованому оці різкість дуже впала.
так що боліти то пів біди. далі інші проблеми і мені сказали що це вже не лічиться.
Змінено catkoua (20:49 01/04/2013)
O.V.L. | Анонім
[Re: catkoua] 1 апреля 2013 в 20:54
catkoua 01.04.2013 20:47 пишет:

пару років тому влетіла в око абразивна піщинка з болгарки (окуляри були але воно якось рикошетом на швидкості). десь три місяці око боліло і якраз штучною сльозою капав. все пройшло боліти перестало зажило типу.
але тепер коли дивлюсь на білий фон бачу чорну крокозяблу. і на травмованому оці різкість дуже впала.
так що боліти то пів біди. далі інші проблеми і мені сказали що це вже не лічиться.

Ты к окулисту сходи со своей крокозяблиной. А то скоро тока один квадрат Малевича видеть буш.
[Re: catkoua] 1 апреля 2013 в 22:00

все пройшло боліти перестало зажило типу.

перестало боліти оскільки ця піщинка вросла в око. В знайомої робили операцію та вирізали.
catkoua | Достоевский **
[Re: ТуттиФрутти] 2 апреля 2013 в 15:16
ТуттиФрутти 01.04.2013 22:00 пишет:

все пройшло боліти перестало зажило типу.

перестало боліти оскільки ця піщинка вросла в око. В знайомої робили операцію та вирізали.

та ходив я до окуліста. нема там піщинки. тільки шрам від неї залишився (це не просто піщинка була а кусочок абразиву сильно нагрітий). і цей шрам "трошки не прозорий". прийнятних методів лікування не назвали.
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

5 користувачів і 335 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3196