Підкажіть таке питання - в мене Сивік седан 2007 року на автоматі, не вистачає круїзу - виникла ідея змінити звичачайне кермо на мульти! Запитання - чи можна буде прошити компютер,щоб кермо було функціональне? Дякую.
вофка 28.02.2013 19:18 пишет: Підкажіть таке питання - в мене Сивік седан 2007 року на автоматі, не вистачає круїзу - виникла ідея змінити звичачайне кермо на мульти! Запитання - чи можна буде прошити компютер,щоб кермо було функціональне? Дякую.
Можно конечно, только скорее еще блок круиза нужен с концевиком на тормозе, уточни на дми или лев. И цену сразу посчитай за сам руль...
вофка 28.02.2013 19:18 пишет: Підкажіть таке питання - в мене Сивік седан 2007 року на автоматі, не вистачає круїзу - виникла ідея змінити звичачайне кермо на мульти! Запитання - чи можна буде прошити компютер,щоб кермо було функціональне? Дякую.
Можно конечно, только скорее еще блок круиза нужен с концевиком на тормозе, уточни на дми или лев. И цену сразу посчитай за сам руль...
а может еще и контактная группа с рулевой колонки отличаться
а может еще и контактная группа с рулевой колонки отличаться
Ваня, что за бред? Давай может узнаем что за сборка? У турков проводов нет, у японцев есть.
вофка 08.04.2013 12:25 пишет: може хтось порадить якихось "установщіков" з правильними руками для проведення даної операції і уточнить вартість сєя удовольствія
Любой официал раз, я бы рекомендовал Лев или ДМИ. еще Трахим Гараж должен справиться.
вофка 08.04.2013 12:25 пишет: може хтось порадить якихось "установщіков" з правильними руками для проведення даної операції і уточнить вартість сєя удовольствія
Любой официал раз, я бы рекомендовал Лев или ДМИ. еще Трахим Гараж должен справиться.
а координати Трахим Гараж і кого питати??
Спрашивать собственно Сергея (Трахим). ОБЯЗАТЕЛЬНО им позвони и спроси как проехать, так рачный заезд.
тел. (044) 227-52-92, (063) 671-60-42, (068) 352-19-84, (093) 344-40-83 Киев, ул. Метрологическая 12