Думаю что да...Мне кажется что страшнее всего быть присмерти, и знать что ты еще ничего не успел сделать из того о чем мечтал...И по сути вспомнить то нечего....
я займався йогою 4 роки, знаєте чому кинув? Страшно стало. Перестаєш бути людиною, в традиційному сенсі. Життя починає нагадувати якись сон, який ти просто спостерігаєш, не приймаючи участі, та і бажання приймати участь практично відсутне. Оточуючих це теж лякає. Можливо пізніше, коли виконаю свою дхарму перед дітьми. Коротше вирішив поки що погратись в цю гру, яку називають життям:) Хоча, якщо займатись йогою як фізкультурою, то дуже і дуже рекомендую
Defas 10.04.2017 14:38 пишет: ..Життя починає нагадувати якись сон, який ти просто спостерігаєш, не приймаючи участі..
Гм.. Таке само відчуття було, коли служив в армії.. Начебто спостерігаєш з боку, все відбувається не з тобою.. Можливо, так діє людська психіка в якихось екстремальних умовах..
Defas 10.04.2017 14:38 пишет: ..Життя починає нагадувати якись сон, який ти просто спостерігаєш, не приймаючи участі..
Гм.. Таке само відчуття було, коли служив в армії.. Начебто спостерігаєш з боку, все відбувається не з тобою.. Можливо, так діє людська психіка в якихось екстремальних умовах..
Можливо, але раджа-йога має цілий арсенал вправ, які ведуть до цього стану без будь-яких екстремальних умов.
нє, ну я тоже раньшє щитав, шо ото як вийду на пєнсію, та як ото розвернусь... а зараз чото щєтаю, шо маю усі шанси до пенсії не дожити.
щодо оточуючих - їм як правило абсолютно монопіссуарно на тебе, не залежно від того у яких стосунках ви перебуваєте. як правило оточуючі мислять себе і тебе тіламм і перебувають з тобою у тілесних відношеннях. як тільки ти сам перестаєш бути тілом у своєму розумі, оточуючі втрачають до тебе тілесний інтерес, а іншому вони не навчені
artem.de 13.07.2016 22:28 пишет: А разве такого нет, например, когда от шока не чувствуешь боли? А боль потом приходит, через некоторое время? Да и о мозге у людей очень много вопросов - ещё изучать и изучать. Кто его знает, какие мы ещё его тайны разгадаем?
ну поизучайте немного медицину, что такое адреналин, как он работает поинтересуйтесь... от незнания - много нелепых выводов рождается.