Взагалі аксесуари для декору є частиною вашого дизайну і вашого стилю. Якщо я напишу, що в мене пару картин і декілька фотографій, це дуже допоможе? Якщо у вас мінімалізм, то й вішати треба мінімально. Наприклад, художній радіатор замість батареї і все. Якщо африканський стиль, підійдуть маски, шкіри тварин. Треба відштовхуватися від фото кімнати, кольору меблів, стін, підлоги, etc.
и мне нравятся апликации. А еще опять в моде фотообои, можно на всю стену а можно оригинальный фрагмент
Змінено Mirra (18:16 11/03/2013)
Редагувати
Відповісти
Цитувати
Aerosmith
| Анонім
Re: Декор на стены.
[Re: Yea] 11 марта 2013 в 18:28
Yea 11.03.2013 16:34 пишет: Взагалі аксесуари для декору є частиною вашого дизайну і вашого стилю. Якщо я напишу, що в мене пару картин і декілька фотографій, це дуже допоможе? Якщо у вас мінімалізм, то й вішати треба мінімально. Наприклад, художній радіатор замість батареї і все. Якщо африканський стиль, підійдуть маски, шкіри тварин. Треба відштовхуватися від фото кімнати, кольору меблів, стін, підлоги, etc.
Вообще хочу чет в этностиле, вот думаю на Андреевский поехать,или где еще чего можно посмотреть Видно зов предков, уже вышиванок 5 штук, несколько дисков с народной музыкой, вот теперь дома хочу поэкспериментировать
1) Андрiiвський 2) "Квадрат" "Навiгатор" на пл. Слави, по правiй (вiд м. "Арсенальна") стiнi десь в серединi 3) Хрещатик (вiд Бесарабки йти по правiй сторонi, буквально 50 м - магазин "Украiнськi сувенiри") Це точки авторських виробiв. Сувенiри в тому ж "Метроградi". Подивiться концепцii у файних кафе/ресторанах в етностилi. ммм, це якщо етностиль мався на увазi украiнський.
Yea 11.03.2013 16:34 пишет: Взагалі аксесуари для декору є частиною вашого дизайну і вашого стилю. Якщо я напишу, що в мене пару картин і декілька фотографій, це дуже допоможе? Якщо у вас мінімалізм, то й вішати треба мінімально. Наприклад, художній радіатор замість батареї і все. Якщо африканський стиль, підійдуть маски, шкіри тварин. Треба відштовхуватися від фото кімнати, кольору меблів, стін, підлоги, etc.
Вообще хочу чет в этностиле, вот думаю на Андреевский поехать,или где еще чего можно посмотреть Видно зов предков, уже вышиванок 5 штук, несколько дисков с народной музыкой, вот теперь дома хочу поэкспериментировать
Тогда сам бог велел усложнить стену. нанести фактурную штукатурку, чтобы стены неровными казались...А на них - минимум декора. можно изт антикварки или поделок под старину....где то так
Ручная роспись? Могу помочь
Редагувати
Відповісти
Цитувати
Aerosmith
| Анонім
Re: Декор на стены.
[Re: Dorosh] 12 марта 2013 в 15:24
Dorosh 12.03.2013 15:20 пишет:
Aerosmith 11.03.2013 18:28 пишет:
В ответ на: Вообще хочу чет в этностиле, вот думаю на Андреевский поехать,или где еще чего можно посмотреть
Андреевский - это полный шлак и китч.Последний раз в жутком цейтноте из-за необходимости срочной покупки подарка к юбилею приехал на него с твердым желанием стиснуть зубы, но что-то обязательно купить. И не купил. Но я это именно о картинах. Декоративно-прикладные интересные вещи бывает и проскакивают. Но редко. Походи лучше по худсалонам и салончикам
Mirra 11.03.2013 18:14 пишет: и мне нравятся апликации. А еще опять в моде фотообои, можно на всю стену а можно оригинальный фрагмент
фотошпалери це взагалі вибух мозку - їх стільки видів, що очі розбагаються та хочеться заклеїти ними всю квартиру але буду клеїти лише в коридорі..... поки що, потім в дитячій