ТуттиФрутти 29.03.2013 13:20 пишет: В писульке к этому гропринозину написано, что при гв - нельзя принимать.
я знаю, але коли зовсім штормить, то з двух зол вибирають менше. Я вирішила пропити.
Проблема еще в том, что обозначенный препарат не является лекарственным средством с доказанной эффективностью.
И вопрос звучит так - стоит ли пить то, что с одной стороны не разрешено, а с другой без подтвержденной уверености в достижении положительного эффекта?
А по теме, вопрос ТС, - что говорит доктор?
P.S. Тут явно не тот случай, когда можно принимать решение об использовании антибиотика без заключения специалиста.
Да не сбивают парацитомоловые свечи температуру(хоть в уши те свечи вставляй(( Когда температура под 40 и ничего не помогает что колят? анальгин+димедрол+но-шпа. Да, вредный, но не вреднее "ста" свечек парацитомола, которые все равно не сбивают температуру.
ТуттиФрутти 29.03.2013 13:20 пишет: В писульке к этому гропринозину написано, что при гв - нельзя принимать.
я знаю, але коли зовсім штормить, то з двух зол вибирають менше. Я вирішила пропити.
Проблема еще в том, что обозначенный препарат не является лекарственным средством с доказанной эффективностью.
И вопрос звучит так - стоит ли пить то, что с одной стороны не разрешено, а с другой без подтвержденной уверености в достижении положительного эффекта?
А по теме, вопрос ТС, - что говорит доктор?
P.S. Тут явно не тот случай, когда можно принимать решение об использовании антибиотика без заключения специалиста.
а хіба бувають випадки, коли антибіотик можна приймати без консультації лікаря Мені гропринозин допоміг, тому і написала про нього. Моя особиста думка, що не всі ліки не всім людям і не у всіх аналогічних випадках допомагають. Багато кому подобається афлубін, а мені він какось , а от грипхель, який багато лікарів допоміг, коли годувала другу малявку. Так що, все індивідуально. Я от ще згадала, що діткам від року (я своїй у 8 міс. давала) можна давати умкалор - це рослинний препарат. Можна спробувати його пропити. Хоча, якщо температура так довго тримається висока, то в разі якщо немає ускладнень, має найближчим часом попустити. Чого Вам і бажаю
Ань, выздоравливай! Я поддержу большинство - за парацетамол. Во время ГВ помимо температуры при ОРВИ мучалась еще головными болями (на погоду так иногда реагирую). Так ничего кроме обычного парацетамола врачи принимать не рекомендуют - это типа панацея для кормящих от всего. Самый простой парацетамол за копейки в аптеке. Хотя и кричат все, что парацетамол - это зло, а чей делать-то?
Yea 29.03.2013 22:34 пишет: Народ, умкалором взагалi температуру не збивають.
температуру я вже писала, що годуючим можна збивати парацетамолом. але температура ж не просто так, а через вірус. До речі, не знаю як для дорослих, а от якщо в дитини висока температура більше 5 днів, до педіатри рекомендують починати прийом антибіотиків.
ТуттиФрутти 29.03.2013 21:58 пишет: а хіба бувають випадки, коли антибіотик можна приймати без консультації лікаря
А хіба спроба обрати ліки на форумі не дозволить припустити, що хтось може і антибіотики сам собі призначити?
В ответ на: Мені гропринозин допоміг, тому і написала про нього. Моя особиста думка, що не всі ліки не всім людям і не у всіх аналогічних випадках допомагають. Багато кому подобається афлубін, а мені він какось , а от грипхель, який багато лікарів допоміг, коли годувала другу малявку. Так що, все індивідуально. Я от ще згадала, що діткам від року (я своїй у 8 міс. давала) можна давати умкалор - це рослинний препарат. Можна спробувати його пропити. Хоча, якщо температура так довго тримається висока, то в разі якщо немає ускладнень, має найближчим часом попустити. Чого Вам і бажаю
Рослинні препарати це добре, однак дуже рідко доведена їхня ефективність. Від грипу найкращі ліки - вакцинація, а от від ГРВІ загалом - лікування симптоматичне. Якогось препарату, який з доведеною ефективністю діє поки не винайшли. Точніше є дієві, але там побічних ефектів більше і вони гірші, ніж сама хвороба.
В ответ на: Доктор сказал сбивать парацетамолом. А она нифига парацетомолом не сбивается.
Позвонить доктору и узнать какой препарат принимать, когда парацетамол неэффективен.