а вообще я бы шкаф делал во всю стену противоположную двери 1. нет ощущения пещеры при входе, когда шкаф в дверях 2. места больше в шкафу 3. в него же можно встроить кровать (можно и подъемную, но дороговато) 4. стол будет ближе к окну 5. комната не будет казаться узкой
autoservice 01.04.2013 10:16 пишет: Фигасе у Икеи цены, хотя идея гуд.
ОФФ: Рома, якщо ти мені не порахуєш лаву з поличками для взуття, яку я тобі в приват надсилала пару місяців тому, мені доведеться платити "фігасе ціни " Ікеї замість підтримувати вітчизняного виробника і свого камрада.
по ссылке - высокие, могу сделать то же самое симпатичнее и дешевле.
вобще-то это цена икея + примерно 50% - это чтоб уже купить в украине. а вы мебель производите? такого плана кровать сколько будет стоить и сколько по времени производство? http://ikea-club.com.ua/sku-70161061
pasha_uni 01.04.2013 14:15 пишет: закат знаешь? точно такой же только зеленый собственно мебель там Икея, а по ссылке - не Икея что я неправильно написал?
Ну ми обговорювали ціни Ікеї, так ось завезти в Україну Ікею через посередника (я не кажу про "самостійно завезти", така можливість не у всіх є) на цьому сайті ніби найдешевше на сьогодні. Тобто фактично твердження "це не ціна Ікеї в Україні" також є невірним. Прямо кажучи, ви сперечаєтеся суто із бажання посперечатися. А з приводу виробництва в Україні, до мене в квартиру якось приходив знайомий чоловіка, який займається тим самим, що Рома, дивився естонське ліжко-чердак з натуральної деревини на предмет "а-не-зайнятися-такими-самим" й казав, що по тих цінах, які продають скандинави, що займаються масовим виробництвом, місцевим майстрам просто нереально конкурувати. І це не один майстер казав. Інший прикидав, що за мою дитячу шафку, яка коштувала в районі 3300 грн. (натуральна деревина), він би тільки на матеріали без роботи витратив би 4000 грн.
Спати треба на ліжку. Не тому що це круто, а тому що здоров'я важливіше за будь-що інше. Краще вже (матрац) на підлозі, ніж диван. До речі, організму що росте, потрібен хороший жорсткий матрац. "Комната маленькая, купим диван" "В квартире должен быть диван" "Завалиться на диван и подремать" це А ще часто можна почути "Мы так всю жисть спали И НИЧО!". Хоча кровообіг у мозку, видно, порушений
"Комната маленькая, купим диван" "В квартире должен быть диван" "Завалиться на диван и подремать" це А ще часто можна почути "Мы так всю жисть спали И НИЧО!". Хоча кровообіг у мозку, видно, порушений
ужос! как же люди жили до изобретения ортопедического матраса небось все крывые да косые вырастали Камрад, ты не менеджером у венеты какой-нить работаешь?
autoservice 01.04.2013 10:16 пишет: Фигасе у Икеи цены, хотя идея гуд.
ОФФ: Рома, якщо ти мені не порахуєш лаву з поличками для взуття, яку я тобі в приват надсилала пару місяців тому, мені доведеться платити "фігасе ціни " Ікеї замість підтримувати вітчизняного виробника і свого камрада.
Посыпаю голову пеплом, потерялся просчет в личке. Постараюсь максимально оперативно посчитать.