Re: Житомир-Чуднів-Любар-Ямпіль-Ланівці..... не страшно?
[Re: kniaz] 7 апреля 2013 в 16:58
kniaz 07.04.2013 16:25 пишет: Хтось уже їздив по дорозі Р32? Маршршрут Житомир-Чуднів-Любар-Ямпіль, а потім Ланівці-Збараж...
Страшно і непотрібно. На легковому авто можна без колес залишитись вже від Житомира до Чуднова. Краще через Дубно-Кременець, крюк лише 60 км. виходить, а виграш у якості дороги та по часу суттєвий.
[Re: n33lix] 7 апреля 2013 в 17:18
n33lix 07.04.2013 16:58 пишет:
kniaz 07.04.2013 16:25 пишет: Хтось уже їздив по дорозі Р32? Маршршрут Житомир-Чуднів-Любар-Ямпіль, а потім Ланівці-Збараж...
Страшно і непотрібно. На легковому авто можна без колес залишитись вже від Житомира до Чуднова. Краще через Дубно-Кременець, крюк лише 60 км. виходить, а виграш у якості дороги та по часу суттєвий.
[Re: kniaz] 7 апреля 2013 в 17:37
kniaz 07.04.2013 17:21 пишет:
n33lix 07.04.2013 17:20 пишет:
kniaz 07.04.2013 17:11 пишет: Дякую. Тільки крюк по гуглю до Лановець показує 100 км. Але краще 500км з колесами, ніж 400 без них
А який кінцевий пункт? До Тернополя (= Збаража) рівно 60 км. крюк. Щоб потрапити в Збараж вам Ланівці не потрібні.
Ланівці, але в загальному випадку і Збараж-Тернопіль цікавить, бо на Великдень/ травневі потрібно буде і там поїздити по родичах.
Їдьте по М-03 і повертайте в Тараканові ( Дубно) по вказівнику на Тернопіль. Найгірший участок - до Кременця. В Кременці запитайте як краще виїхати на Ланівці - через Р-32 чи через Вишнівець. Там підкажуть. Через Р-32 було гірше зазвичай. Дорога Збараж - Ланівці (Р-43) завжди була на тверду четвірку (за винятком населених пунктів). Суттєво краще ніж Кременець - Тернопіль, де великий трафік фур.
[Re: n33lix] 7 апреля 2013 в 17:46
n33lix 07.04.2013 17:37 пишет:
Їдьте по М-03 і повертайте в Тараканові ( Дубно) по вказівнику на Тернопіль. Найгірший участок - до Кременця. В Кременці запитайте як краще виїхати на Ланівці - через Р-32 чи через Вишнівець. Там підкажуть. Через Р-32 було гірше зазвичай. Дорога Збараж - Ланівці (Р-43) завжди була на тверду четвірку (за винятком населених пунктів). Суттєво краще ніж Кременець - Тернопіль, де великий трафік фур.
Дякую. Не знаю як через Р32 до Лановець, але ділянка Вишінвець-(кучеряві села)-Ланівці мені ще в минулому році не подобалась, в цьому мабудь не краще (і думаю в 98% поремонтованих доріг вона не входить ). Ще на тижні поцікавлюсь у маршрутчиків (з жд вокзалу), як вони ганяють на Тернопіль.
[Re: kniaz] 7 апреля 2013 в 21:04
kniaz 07.04.2013 17:46 пишет:
n33lix 07.04.2013 17:37 пишет:
Дякую. Не знаю як через Р32 до Лановець, але ділянка Вишінвець-(кучеряві села)-Ланівці мені ще в минулому році не подобалась, в цьому мабудь не краще (і думаю в 98% поремонтованих доріг вона не входить ). Ще на тижні поцікавлюсь у маршрутчиків (з жд вокзалу), як вони ганяють на Тернопіль.
відпишись коли буде інформація, теж цікавить майже цей маршрут
а крім цього як участок БЦ-Сквира-Любар-Гриців-Ямпіль? Минулого літа асфальт там був не дуже-)
[Re: kniaz] 30 апреля 2013 в 20:18
Подтверждаю! 100% Был уже правда давненько, как снег начал сходить (который кстати сошел вместе с асфальтом) так почти все водители ехали передвигались только одной рукой держа руль. Потому что второй они слезы вытерали. Дороги там уже нету, осталось только направление. Кто не хочет после такой поездки ехать на СТО, то лучше сделать крюк в 60км (как кстати и предлагают тут) и ехать по трасе Киев-Чоп до Ровного а там на Тараканів и через Кременец на Тернополь. Это дальше, но по времени выйдет на одно и то же. Зато машина будет целее и расход почти такой же будет. Хотя авто мое не нежное, но ехал я тогда весь на нервах: то отормаживаешся перед каждым седаном который "танцует" вальс на дороге перед ямами, то на обгонах с мыслёй "как бы в очередную яму не влететь". Под конец плюнул и стал просто ехать по прямой , потому что объезжать эти ямы уже небыло сил и желания. Одним словом в этом году смысла ехать по этому маршурту уже нету, хотя до этого все время ездил по этой короткой дороге.
[Re: UA] 8 мая 2013 в 09:42
NICKOLAYY 04.05.2013 13:52 пишет: P32 от Ямполя до Кременца просто нет слов
+500 по словам моїх друзів, Ямпіль-Гриців-Любар-Чуднів-Житомир також ..опа з трьома буквами П Я сам їхав Київ-Житомир-Рівне-Дубно-Кременець-Ланівці, так все нормалльно крім самого ременця та P32.