Планується Львів-Франківськ (і далі на Надвірну) пузотерками, на травневих святах. Як краще їхати зі Львова — через Стрий-Моршин-Калуш чи Рогатин-Бурштин-Галич? Де краще дороги зараз?
Kyrylo 18.04.2013 21:52 пишет: Планується Львів-Франківськ (і далі на Надвірну) пузотерками, на травневих святах. Як краще їхати зі Львова — через Стрий-Моршин-Калуш чи Рогатин-Бурштин-Галич? Де краще дороги зараз?
Поїзд Львів-Рахів, серйозно.
Львів - І-Ф (через Бібрку) було майже 5 год. на Ланосі тиждень тому.
через Рогатин дороги НЕТ - ездил самолично есть только на карте и общее направление пожалей машину..... местные ездят через Стрый, разговаривал потом с ними
kym 18.04.2013 22:37 пишет: через Рогатин дороги НЕТ - ездил самолично есть только на карте и общее направление пожалей машину..... местные ездят через Стрый, разговаривал потом с ними
Поверьте - через Рогатин ее вообще нет Через Стрый по сравнению - автобан
Как бы вам объяснить..... Вот червонопрапорная и газопроводная поделенные друг на друга и с остатка снять асфальт - это и будет через рогатин на одном участке в несколько сел Я когда ехал в прошлом году - я проклял все и даже больше Направление через поле держал по траве на обочине
kym 19.04.2013 00:12 пишет: Поверьте - через Рогатин ее вообще нет Через Стрый по сравнению - автобан
Как бы вам объяснить..... Вот червонопрапорная и газопроводная поделенные друг на друга и с остатка снять асфальт - это и будет через рогатин на одном участке в несколько сел Я когда ехал в прошлом году - я проклял все и даже больше Направление через поле держал по траве на обочине
Поддерживаю камрада!
Ехал после нового года из ИФ во Львов по этой дороге, проклял все на свете! Даже на Бурштынскую ТЭС некогда было глянуть, ямы объезжал
kym 19.04.2013 00:12 пишет: Поверьте - через Рогатин ее вообще нет Через Стрый по сравнению - автобан
Поддерживаю камрада!
Ехал после нового года из ИФ во Львов по этой дороге, проклял все на свете! Даже на Бурштынскую ТЭС некогда было глянуть, ямы объезжал
а я франківськ рогатин як мінімум раз в місяць катаюсь)) там знаки з жовтим фоном (вибоїна і тд) з відстанню протяжності спокійно можна забрати (настільки часто вони мелькають), а придумати знак "дорога" і поставити його в 2-3 місцях з табличкою протяжності до 2-3км))). Найсмішніше, коли їдеш по обочині, бо дороги вже немає зовсім навіть на зустрічній, а попереду отакий знак з жовтим фоном - мимоволі задумуєшся - так шо там попереду-то?)))