autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Симферополь-Николаев-Первомайск-Умань-Винница

serjvg | читатель
24 апреля 2013 в 09:19
Всем привет!
На майские собрался ехать по этому маршруту. Кто что может сказать о состоянии дороги? Или стоит изменить маршрут?
Заранее спасибо всем ответившим!
Evgen_F | изнаначнеГ **
Re: Симферополь-Николаев-Первомайск-Умань-Винница
[Re: serjvg] 24 апреля 2013 в 09:24
Николаев - Первомайск - Умань - дорога на 4+
Daugava | V.I.P ***
[Re: serjvg] 24 апреля 2013 в 09:30
До Умані проблем з дорогою не буде. Ну хіба що від Армянську до Великих Копань дорога трохи "підстаркувата". Від Умані до Вінниці варіант один, думаю, що як завжди навантажений, але не такий вбитий як одеська траса від Умані до Києва.

Ваш шлях майже повністю збігається з головним маршрутом з Києва на Крим, тому треба очікувати на великий трафік.
http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat...=0&fpart=58
Water | V.I.P ***
[Re: Daugava] 24 апреля 2013 в 10:49
Daugava 24.04.2013 09:30 пишет:

не такий вбитий як одеська траса від Умані до Києва.

Ігор, а шо там на даний час? А то я буду так їхати. Гадаю краще через Київ, чим через Вінниця-Хмельницький-Тернопіль.
serjvg | читатель
[Re: serjvg] 24 апреля 2013 в 12:41
Всем спасибо! Вы меня успокоили, а то на заправке один деятель рассказывал всякие страсти!
Всем удачи!
Daugava | V.I.P ***
[Re: Water] 24 апреля 2013 в 14:10
Water 24.04.2013 10:49 пишет:

Ігор, а шо там на даний час? А то я буду так їхати. Гадаю краще через Київ, чим через Вінниця-Хмельницький-Тернопіль.

Я моніторів напрямок Київ-Хмельницький і таки вирішили, що в Карпати цієї весни не поїдемо. Єдиний шлях на захід, тільки по Київ-Чоп. В твоєму випадку дійсно Одеська - єдиний вірний варіант.

На одеській я був 3 тижні тому. Після того по ній далі Глевахи з Києва не їздив.
В Проблемах стан Одеської рвуть вже не перший місяць. На поточний момент інформація навіть про конкретні ділянки старіє дуже швидко, наприклад на останній сторінці я рапортую, що ранком в суботу все ок і про 5 бригад покращувачів, а після обіду народ повертається і бачить, що покращувачів вітром знесло і по собі вони залишили тільки нарізані ями.

Сам маю їхати до Гурзуфу 30-го числа ввечері, якщо в дорозі десь ночуватиму, то в якійсь гілці відзвітуюся.
Daugava | V.I.P ***
[Re: serjvg] 24 апреля 2013 в 14:13
В ответ на:

Вы меня успокоили, а то на заправке один деятель рассказывал всякие страсти!

Якби я все життя їздив тільки Ялта-Сімферополь і потрапив кудись під Каланчак, то теж розповідав би всім, що за півостровом доріг нема.
Змінено Daugava (15:02 24/04/2013)
Джипчер | V.I.P *
[Re: serjvg] 24 апреля 2013 в 23:10
Николаев-Первомайск-Умань - неплохая дорога с хорошим покрытием, правда, надо быть внимательным, за Южноукраинском до границы Николаевской/Черкасской областей - встречаются одинокие дыры (мож, уже подлатали). Умань-Винница лучше проходить вечером, имхо, меньше трафик...и дорога менее ровная. чем Николаев-Первомайск, т.к. много латок иногда...
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

0 користувачів і 18 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2359