italomaniak 11.05.2013 09:02 пишет: або просто розкажіть як всі на Буковель їдуть. Може через Львів? але лишні кілометри...
Я ездил в Буковель в начале марта. Сначала поехал по Вашему маршруту. Офуел от дорог, вернулся ко Львову и поехал через Нижние Ворота. Пусть дальше - но нормальная дорога, за исключением иногда встречающихся побитых кусков в 200-300 метров, да и то - уже в горах.
Я там проехал в конце марта в Бук. Выбрал этот участок - Буск-ИФ как наименьшее зло. Состояние - в селах асфальта почти нет, как дороги как таковой - сплошь ямы и канавы. Меджу селами еще кое-как можно лавировать.
italomaniak 11.05.2013 08:49 пишет: Хочу їхати в Яремче. Трасу обрав Київ-Чоп. Потім треба повернути на Франківщину. Найшов в гуглмап карту. Короче, дорога там є? зацініть і розкажіть що і як.
Дороги там нема і ніколи не було, навіть за часів СССР. І те, що по гугл-мап здається що це оптимальний шлях, нічого не міняє. Дорога на І-Ф- Яремчу через Дубно Кременець-Тернопіль. Треба лише вточнити чи відкрили рух по мосту через Дністер у с. Нижнів.
italomaniak 11.05.2013 08:49 пишет: Хочу їхати в Яремче. Трасу обрав Київ-Чоп. Потім треба повернути на Франківщину. Найшов в гуглмап карту. Короче, дорога там є? зацініть і розкажіть що і як.
Дороги там нема і ніколи не було, навіть за часів СССР. І те, що по гугл-мап здається що це оптимальний шлях, нічого не міняє. Дорога на І-Ф- Яремчу через Дубно Кременець-Тернопіль. Треба лише вточнити чи відкрили рух по мосту через Дністер у с. Нижнів.
кажуть знаючі люди що на око там ще мінімум два дні роботи