Головна ціль була с. Татарів за Яремчею по дорозі в Буковель. Провели там 7 днів, їздили в Буковель, на спуску №2 ще був сніг, можна кататися, крісельній підйомник працював 35 грн. один підйом.
Я звісно люблю писати не про дороги та кафе то що.., а про більш цікавіші речі. Але тут майже кожна тема це плач про дорогам. Тому напишу про дорогу, хоча спочатку запитаю.
Хоча б одна людина відмінила свій відпочинок читаючи в кожній темі про дупи, ями, вбиті дороги, то що ??? Я ще розумію дороги яки можна хоча б якось оптимізувати, але ті по яким треба їхати хоч би що і ви знаєте що там повна засада що далі ?!
Так ось як я їхав в Татарів, як десь тут і писав поїхав роблячи крюк через Рівно – Дубно – Тернопіль – Бучач – Івано-Франківськ – Яремча н а90км більше, але то було варто, розхід палива прекрасний, колеса цілі, жодного разу не влетів.
Київ – Дубно і так зрозуміло ідеально. Хоча рідко, але вже зустрічаються маленькі дірки.
Від Дубно до Кременьця нормально, полатали діри.
Кременець – Тернопіль, в місті дороги не було, по дорозі був ремонт знімали асфальт, щось родили, а так дорога погана, багато дир, десь з 5 автівок міняли колеса, я проскочив, їхав 40-60 км.
Після Тернополя к Дружбі їхав через Микулинці, далі на Бучач дорого нормальна, на Чортків дорога була закрита, але ми тудою і не здирались їхати.
З Бучача дорога на Івано-Франківськ їхати можна, діри є, але все можна об*їхати, вважаю нормально.
З Івано-Франківська до Надвірної їхали Богородчани їхати можна, а далі Яремча – Татарів ями є але можна об*їхати. До Буковеля дорога поган, ями як що б не Буковель яки дуже позитивно нам дався то образився б
Після відпочинку в горах, поїхали в Моршин. Від Надвірної хотіли зрізати кут, хача більше хотіли там де що подивитись і поїхали на Брошнів, може ї зрізали, але дороги там не має, краще їхати через І-Ф – Калуш, далі вискочили на дорогу на Долину, їхати можна ремонт, ями, але як на мене то нормально можна їхати 60 а то і 80 об*зжав ями.
Від Долини до Моршина доїхали нормально.
Відпочили 2 дні в Моршини, як що так можна назвати, вірніше проїздили по полоцьких маєтках, та палацам.
Моршин – Стрий їхати можна потім їздили до Журавно через сіла Підгірці – Жиривське. Потім піднялися до Ходоріва, місцевий пан підказав дорогу через Новошини дорога через лісний серпантин, ґрунтовка, але дуже гарна. Ну і потім с Ходоріва до Стрія, через Жидачів, і тут ми подумали як гарно що ми по палацам поїхали селами, а не цією М12 дорогою, капець величезні діри, розігнатись не можливо, є діри таки що як що потрапити то капець мабуть, фури все вибили по всій дорозі, в містах і селах.
Ну а потім до дому через Стрий – Львів – Ріне і до Києва, доїхали гарно.
Ні жодна дорога не змогла помішати, класно відпочити !!!
А скільки за цю поїздку назбирав цікавих, палаців, садиб, невеличких замків, дерев*янок то що … Не дивлячись на мою слабкість до пам*яток, багато відвідали водоспадів та різних природних родзинок Карпат.
10 гіг світлин + відео. гарний врожай був цього разу, хоча як завжди
![](/images/graemlins/smile.gif)
А ще напишу про Татарів, жили у Вілі Прованс (або Нова) http://villaprovans.com.ua/rooms/ (були в полулюксі, кровать 160 см) їли поруч в колибі відразу поруч, дуже смачно годують, все сподобалось. 6 ночей у Вілі 1740 грн., колиба середній чек 110 грн. 2 дорослих, дитина, хоча як що брати форель (смачна дуже) то буде значно вище.
В Яремчі драли медовуху. теж це щось і сирні коники, теж не пожалкуєте.
Змінено Vladya (14:39 11/05/2013)