autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Київ – Буковель – Стрий (відпочинок у Карпатах)

Vladya | мандрівник **
11 мая 2013 в 14:22
Ось ми і повернулися з 10 денної мандрівки.
Головна ціль була с. Татарів за Яремчею по дорозі в Буковель. Провели там 7 днів, їздили в Буковель, на спуску №2 ще був сніг, можна кататися, крісельній підйомник працював 35 грн. один підйом.
Я звісно люблю писати не про дороги та кафе то що.., а про більш цікавіші речі. Але тут майже кожна тема це плач про дорогам. Тому напишу про дорогу, хоча спочатку запитаю.

Хоча б одна людина відмінила свій відпочинок читаючи в кожній темі про дупи, ями, вбиті дороги, то що ??? Я ще розумію дороги яки можна хоча б якось оптимізувати, але ті по яким треба їхати хоч би що і ви знаєте що там повна засада що далі ?!

Так ось як я їхав в Татарів, як десь тут і писав поїхав роблячи крюк через Рівно – Дубно – Тернопіль – Бучач – Івано-Франківськ – Яремча н а90км більше, але то було варто, розхід палива прекрасний, колеса цілі, жодного разу не влетів.
Київ – Дубно і так зрозуміло ідеально. Хоча рідко, але вже зустрічаються маленькі дірки.
Від Дубно до Кременьця нормально, полатали діри.
Кременець – Тернопіль, в місті дороги не було, по дорозі був ремонт знімали асфальт, щось родили, а так дорога погана, багато дир, десь з 5 автівок міняли колеса, я проскочив, їхав 40-60 км.
Після Тернополя к Дружбі їхав через Микулинці, далі на Бучач дорого нормальна, на Чортків дорога була закрита, але ми тудою і не здирались їхати.
З Бучача дорога на Івано-Франківськ їхати можна, діри є, але все можна об*їхати, вважаю нормально.
З Івано-Франківська до Надвірної їхали Богородчани їхати можна, а далі Яремча – Татарів ями є але можна об*їхати. До Буковеля дорога поган, ями як що б не Буковель яки дуже позитивно нам дався то образився б

Після відпочинку в горах, поїхали в Моршин. Від Надвірної хотіли зрізати кут, хача більше хотіли там де що подивитись і поїхали на Брошнів, може ї зрізали, але дороги там не має, краще їхати через І-Ф – Калуш, далі вискочили на дорогу на Долину, їхати можна ремонт, ями, але як на мене то нормально можна їхати 60 а то і 80 об*зжав ями.
Від Долини до Моршина доїхали нормально.
Відпочили 2 дні в Моршини, як що так можна назвати, вірніше проїздили по полоцьких маєтках, та палацам.
Моршин – Стрий їхати можна потім їздили до Журавно через сіла Підгірці – Жиривське. Потім піднялися до Ходоріва, місцевий пан підказав дорогу через Новошини дорога через лісний серпантин, ґрунтовка, але дуже гарна. Ну і потім с Ходоріва до Стрія, через Жидачів, і тут ми подумали як гарно що ми по палацам поїхали селами, а не цією М12 дорогою, капець величезні діри, розігнатись не можливо, є діри таки що як що потрапити то капець мабуть, фури все вибили по всій дорозі, в містах і селах.
Ну а потім до дому через Стрий – Львів – Ріне і до Києва, доїхали гарно.

Ні жодна дорога не змогла помішати, класно відпочити !!!

А скільки за цю поїздку назбирав цікавих, палаців, садиб, невеличких замків, дерев*янок то що … Не дивлячись на мою слабкість до пам*яток, багато відвідали водоспадів та різних природних родзинок Карпат.

10 гіг світлин + відео. гарний врожай був цього разу, хоча як завжди

А ще напишу про Татарів, жили у Вілі Прованс (або Нова) http://villaprovans.com.ua/rooms/ (були в полулюксі, кровать 160 см) їли поруч в колибі відразу поруч, дуже смачно годують, все сподобалось. 6 ночей у Вілі 1740 грн., колиба середній чек 110 грн. 2 дорослих, дитина, хоча як що брати форель (смачна дуже) то буде значно вище.

В Яремчі драли медовуху. теж це щось і сирні коники, теж не пожалкуєте.
Змінено Vladya (14:39 11/05/2013)
ramirus | member ***
Re: Київ – Буковель – Стрий (відпочинок у Карпатах)
[Re: Vladya] 12 мая 2013 в 11:23
Можна більш детально описати стан дороги (відремонтовано/невідремонтовоно - ями і.т.д.)
Стрий - Моршин - Болехів - Долина - Брошнів - Калуш - І-Ф - Богородчани - Надвірна - Яремча - Перевал.
а також
Стрий - Жидачів - Ходорів - Рогатин
Наперед вдячний
Vladya | мандрівник **
[Re: ramirus] 12 мая 2013 в 12:04
ramirus 12.05.2013 11:23 пишет:

Стрий - Моршин - Болехів

нормальна, ями полатали, Моршин їхав би через місто там при нас все полатали та і там по головній краще чим окружна.

В ответ на:

- Долина - Брошнів

від Долини починали ремонт в бік Болехова, до Брошнів є ями, є велики, але можна як правило об*їхати але треба по світлому їхати, як на мене нічого страшного.

В ответ на:

- Калуш - І-Ф

незнаю, я цю частину об*їхав по селах, бо там дивилися де що ...

В ответ на:

І-Ф - Богородчани - Надвірна

нормально, але зустрічаються ями, можна об*їхати

Надвірна - Яремча - Перевал.
нормально, але зустрічаються ями, можна об*їхати, частково ремонтовано.
на перевалу трохи є ям і після що мене здивувало ...

В ответ на:

Стрий - Жидачів - Ходорів - Рогатин

дорога дуже погана, як би і траса є нормальні куски траси, але розгонятися не можна дуже великі ями постійно треба тормозити іноді до зупинки. Мені ця дорога дуже не сподобалась, краще було через долину де їдеш 60 і нормально, а тут постійно газ\ тормоз.
Змінено Vladya (12:32 12/05/2013)
ramirus | member ***
[Re: Vladya] 12 мая 2013 в 12:23
Дякую - хороша інформація.
Vladya | мандрівник **
[Re: ramirus] 12 мая 2013 в 19:43
дороги то все фігня, коли знаходиш таку красу

правда ще прийшлось пиляти десь 20 хв пішкі де вже машина не змогла проїхати, але то того варто ...

Манявський водоспад
Змінено Vladya (19:44 12/05/2013)
Vladya | мандрівник **
[Re: Vladya] 12 мая 2013 в 20:00
Бухтівецький водоспад

як і писав що в Буковелі ще застали сніг, траса №2 була відкрита і працював кресельний витяг

Змінено Vladya (20:11 12/05/2013)
deleted#1 | Анонім
[Re: Vladya] 12 мая 2013 в 20:42
Привіт!
Твоя тема, як бальзам на душу!!!

Тепер питання:
1) де Ви жили в Яремчі? (Питаю, бо сам збираюся їхати з дружиною та 3річним сином)
2) де харчовалися в Яремчі? (Зважаючи на 3річну дитину)
3) як розважалися в Яремчі?

Саму Яремчу знаю не погано, але то було до 2009 року і без дитини. Тоді жили в отелі "Яремча" (якщо не помиляюся). Та й ексурсіі замовляли на цілий день, зараз так не погуляєш - "режим"

P.S. Бюджет не обмежений.

Дякую!
Vladya | мандрівник **
[Re: Vladya] 12 мая 2013 в 20:45
Женецький водоспад

водоспади це сила, за цю мандрівку ми побачили десь до 10 водоспадів, великих і маленьких
Vladya | мандрівник **
[Re: ] 12 мая 2013 в 21:24
В ответ на:

де Ви жили в Яремчі? (Питаю, бо сам збираюся їхати з дружиною та 3річним сином)

Ми жили в Татарові це 21 км до Яремчі. жили писав
В ответ на:

жили у Вілі Прованс (або Нова) http://villaprovans.com.ua/rooms/ (були в напів люкс, ліжко 160 см) їли поруч в колибі відразу поруч, дуже смачно годують, все сподобалось. 6 ночей у Вілі 1740 грн., колиба середній чек 110 грн. 2 дорослих, дитина, хоча як що брати форель (смачна дуже) то буде значно вище.

В ответ на:

2) де харчовалися в Яремчі? (Зважаючи на 3річну дитину)

Доньці через 1,5 міс буде 3 роки в колибі Татарів замовляли для неї борщ, суп, каші, картоплю, видбівну, домашні пельмені то що ... Не бачу проблем
а так як що бачили гарне кафе, заходив дивився атмосферу, меню щоб було перше і те що мала їсть тоді вже заходили і замовляли. Проблем з цім не було, майже всюди ціна однакова.

Борщ, супи 20-30 грн. там де дешевше було як правило 200-250 грам., там де дороще від 300 грам.
видбівна куряча 18-25 грн, свинина 22-25, телятина десь 25
гарніри десь 15 грн.
горщики с дерунами, або грибами м*ясом 20-25 грн.
форель запечена 25 грн. 100 грам
пили вино Чизай Берегівський він завод, з натурального соку винограду спеціально тільки його купували пляшка 20-25 грн.
чай карпатський з трав 15-20 грн. чайник на 2 чашки

Прикарпаття обійшлось десь 4 тис. грн і потім Львівщина 2 тис. грн. це без палива - 1500 грн. Ні в чому собі не відмовляли, привезли знову купу сувенирів, 9 пляшек вина, 2 літри медовухи, півтора літра домашнього вина, потім по дорозі в Олеському замку купили литруху ягідної настоянки, мед з квітіння шишок, білий гриб, травяний чай різного збору, то що... кароч як з дикого краю

Як що будите їхати Татарів - Яремча по дорозі десь у Микуличах є джерело, дуже рекомендую зупинитись і набрати води, дуже смачна ми кожного дня її набирали ...

В ответ на:

як розважалися в Яремчі?

ну ми люди не туристичні, ми більше мандруємо, багато їздили на водоспади в гори, то що ...

Як що брати тільки Яремчу то, це водоспад Прибой з базаром і ресторан-музей "Гуцульщина", поряд зробили для дітей площадку по мотивам лунтіка за гроші, але вона вже пошарпана, але діти звісно туди рвуться. В місті є алея з лавками і фонтаном, потім можна поїхати в тваринне господарство це кусочок заповідника, правда там зараз тільки олені та кабани, раніше були маршрути де були нори лисиці, вовка, ведмедя. Так чисто прогулятись, але дорого вхід як на мене за таку прогулянку. Є ще музей в центрі. А також на окраїні музей Шептицького як що звісно він відомий, це митрополит ті хто мандрує по Західу то часто про нього може зустріти згадок.
А ще є оригінальна колиба «Червона садиба» вул.. Івасюка 6 з українською кухнею.
Ну про всякі церкви (хоча Ільїнська церква прямо на дорозі цікава дерев’яна і іконостас вирізаний теж з дерева), та тропи на Хом’як, Синець та Добошанка я не пишу.

Екскурсії там пропонують на кожному шагу в різних направленнях, але ми всюди мандрували на машині. Екскурсії як правило коштують 130-200 грн. за чоловіка.
Змінено Vladya (21:31 12/05/2013)
deleted#1 | Анонім
[Re: Vladya] 12 мая 2013 в 21:27
Дякую!
Vladya | мандрівник **
[Re: ] 12 мая 2013 в 21:39
як що є питання то без проблем.

Яремча, водоспад

Змінено Vladya (21:39 12/05/2013)
vanekk | патриарх ***
[Re: Vladya] 12 мая 2013 в 22:09
Вы что-то путаете, Стрий-Болехов-Долина Это Ж.....А, именно с большой буквы, ехал там 6 мая, Ж....А Ж....А и П......Ц, повернул в районе Калуша на Надвирну, там уже ехать можно.
Н10 это не дорога, это ямы ямы ямы и еще раз ямы
Vladya | мандрівник **
[Re: vanekk] 12 мая 2013 в 22:21
vanekk 12.05.2013 22:09 пишет:

Вы что-то путаете, Стрий-Болехов-Долина Это Ж.....А, именно с большой буквы, ехал там 6 мая, Ж....А Ж....А и П......Ц, повернул в районе Калуша на Надвирну, там уже ехать можно.
Н10 это не дорога, это ямы ямы ямы и еще раз ямы

нічого я не путаю, їхав 7 травня. Я написав що є ями, але їхати можна. Ніякої там з великої букви жопи немає. Читав тут стони про якийсь великі жопи, але коли поїхав то здивувався.
Так треба об*їзжати, так треба їхати за світло, але нічого драматичного там не має ... Стрий - Болехов є латки з Долини теж їде ремонт принаймні коли ми їхали то він був.
Так 120 не поїдеш, але 60-80 можна їхати і це як на мене доволі не погано, на відміну від тих жоп де треба постійно тормозити і їхати по 20 км.

Важко уявити що для вас тоді буде траса Стрий - Рогатин напевно ад на землі, я вже мовчу про таки дороги як Кременець - Тернопіль, або ні Солотвин - Брошнів там точно кінець світу

Хоча це добре коли сподівається побачити щось страшне а воно і не таке страшне то і якось гарніше становиться

Може досить істерики катати, всі такі проїхали по трасі Київ - Львів, а все інше вже одна суцільна [*****]. Один раз потрапили в якийсь не таки умові то вже трагедія.
Змінено Vladya (22:26 12/05/2013)
vanekk | патриарх ***
[Re: Vladya] 12 мая 2013 в 23:41
Vladya 12.05.2013 22:21 пишет:

Так треба об*їзжати, так треба їхати за світло, але нічого драматичного там не має ... Стрий - Болехов є латки з Долини теж їде ремонт принаймні коли ми їхали то він був.
Так 120 не поїдеш, але 60-80 можна їхати і це як на мене доволі не погано, на відміну від тих жоп де треба постійно тормозити і їхати по 20 км.

Може досить істерики катати, всі такі проїхали по трасі Київ - Львів, а все інше вже одна суцільна [*****]. Один раз потрапили в якийсь не таки умові то вже трагедія.

Мы может о разных дорогах говорим, хотя другой дороги там нет, 6 мая там даже латок не было ямы сплошные
Для меня было окрытием накого качества дорога как Н10, при том, что я ехал и по Н09, согласен, она проблемная но ехать можно. За последнее время такой дороги я не встречал
Vladya | мандрівник **
[Re: vanekk] 13 мая 2013 в 00:05
vanekk 12.05.2013 23:41 пишет:

Vladya 12.05.2013 22:21 пишет:

Мы может о разных дорогах говорим, хотя другой дороги там нет, 6 мая там даже латок не было ямы сплошные
Для меня было окрытием накого качества дорога как Н10, при том, что я ехал и по Н09, согласен, она проблемная но ехать можно. За последнее время такой дороги я не встречал

там єдина дорога - Н10. значить ми по різному на неї дивились і по різному по ній їхали. Мабуть хто що очікує побачити, наприклад коли я їхав по селам по ґрунтовці засипаною щебенем але вона була рівна і я стабільно тримав швидкість це було краще чим їхати по дорозі Рогатин - Стрий можна сказати що дороги немає, але по ній краще їхати чим по трасі яка в ямах.

із всіх доріг що мені зустрілись цього разу за 1300 км, так же Кременець - Тернопіль, Ходорів - Стрій, Солотвин - Брошнів, дорога до Буковеля від траси все інше нормально їхати можна, а це якось так http://goo.gl/maps/AKntb
ну як що не рахувати дороги до водоспадів, там все ґрунтовка та щебінь, а на Манявський водоспад прийшлось і річку форсувати в одному місці.
Vladya | мандрівник **
[Re: Vladya] 23 мая 2013 в 16:04
Пнівський замок

Vladya | мандрівник **
[Re: Vladya] 23 мая 2013 в 16:06
по дорозі до Бухтівецького водоспаду

Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

0 користувачів і 13 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4935