Кларксонівське рев"ю було б релевантним для нас якби вибір двигунів був ідентичний з європейським вибором. А в даній час лише один бенз на октаві, і лише один дизель на сеаті
Ну і особливість високоекологічних двигунів на низах нас теж не має обходити - у нас ДСГ що на октаві, що на леоні
почему да почему? все очень просто: в конструкторе выбора авто ставим галочки напротив макс 800 000 грн, полный привод и багажник мин 500 л. выбор становится очевиден. p.s. сеат пока не добавили в маркет.
Я вот тоже к зиме планировал взять скаута ,но у нас ( В Норвегии) стартовали продажи Субару Леворг собераюсь поехать посмотреть на него ,вот это ,я так думаю,будет достойный конкурент скауту!
Тот скаут что я себе присмотрел,это 2.0 дизель на дсг фулл стоит 420 тыс крон(42 тысячи евро по здешнему курсу), Леворг в полном фуле с троником и новым дизельным бокстеровским пихлом стоит 390 тыс (39 тык евро) так что европейский бум обеспечен !
Paparatsio 26.07.2015 21:53 пишет: Я вот тоже к зиме планировал взять скаута ,но у нас ( В Норвегии) стартовали продажи Субару Леворг собераюсь поехать посмотреть на него ,вот это ,я так думаю,будет достойный конкурент скауту!
Тот скаут что я себе присмотрел,это 2.0 дизель на дсг фулл стоит 420 тыс крон(42 тысячи евро по здешнему курсу), Леворг в полном фуле с троником и новым дизельным бокстеровским пихлом стоит 390 тыс (39 тык евро) так что европейский бум обеспечен !
Субару Леворг мне тоже нравится. но у нас он только на фотках. Думаю, если бы он у нас был с ценником на пару тысяч уе ниже аутбека, его бы брали, а аутбек не очень...
ну с клиренсом на 10 мм ошиблись, но это не существенно. а что касается полного привода, то я тоже, прочитав тест и имея форестер, усомнился у его необходимости на втором автомобиле. Да, автомобиль очень нравится, но тот факт, что за те же деньги можно взять новый CLA 180 CDI, заставляет усомниться в целесообразности такого поступка. А это, согласитесь, уже совсем другой уровень...
Скаут 27.07.2015 10:43 пишет: Да, автомобиль очень нравится, но тот факт, что за те же деньги можно взять новый CLA 180 CDI, заставляет усомниться в целесообразности такого поступка. А это, согласитесь, уже совсем другой уровень...
Ось це вже ні разу не смішно Мерси завжди були нереально оверпрайснутими (може за винятком якихось мегаакційних розпродажів) і скупими на опції. Якщо номінально сла180 і влазить в суму леона, то це буде адський бубен Я пригадую, коли вибирав гольфа, якраз тоді ж стали доступними до замовлення нові Ашки і я вирішив детальніше з"ясувати що до чого. Так зі слів їх менеджера, базова ціна це навіть без кондиціонера і ще якихось навдивовижу базових речей (вже не пригадаю точніше). А опції, навіть після ВАГу, дуже недешеві.
п.с. Хоча за два роки може там зараз і не все так глухо, хз
Скаут 27.07.2015 10:43 пишет: Да, автомобиль очень нравится, но тот факт, что за те же деньги можно взять новый CLA 180 CDI, заставляет усомниться в целесообразности такого поступка. А это, согласитесь, уже совсем другой уровень...
Ось це вже ні разу не смішно Мерси завжди були нереально оверпрайснутими (може за винятком якихось мегаакційних розпродажів) і скупими на опції. Якщо номінально сла180 і влазить в суму леона, то це буде адський бубен Я пригадую, коли вибирав гольфа, якраз тоді ж стали доступними до замовлення нові Ашки і я вирішив детальніше з"ясувати що до чого. Так зі слів їх менеджера, базова ціна це навіть без кондиціонера і ще якихось навдивовижу базових речей (вже не пригадаю точніше). А опції, навіть після ВАГу, дуже недешеві.
не буду сперечатись, бо не знаю. ніколи не цікавився детально комплектаціями мерседесів, бо реально знаю, що там плата за бренд висока і сервіс ну дуже недешевий порівняно з субаро-шкодами. але такі машини підкреслюють статус... іноді це потрібно...
не буду сперечатись, бо не знаю. ніколи не цікавився детально комплектаціями мерседесів, бо реально знаю, що там плата за бренд висока і сервіс ну дуже недешевий порівняно з субаро-шкодами. але такі машини підкреслюють статус... іноді це потрібно...
Ну, про статус флудити не будем - це дуже суб"єктивна і ефемерна річ. А ось плату за бренд реально можна помацати Замовити на мінімальну Ашку автомат, клімат і ще якийсь бм пристойний мінімум (типу попогрії і звичайний круїз) - два роки тому це була практично десятка зелених А ще ж хочеться фірмові литі диски, хоча б звичайний бі-ксенон (а не адаптивний), хоча б середню аудіосистему (не кажу вже про преміум з навігацією), хоча б звичайний парктронік (не кажу вже про повний парк-асистент з камерою). Про сидіння і їх оздоблення навіть не писатиму
Я до того, що ось так брати зі стелі цифру за голу мерсівську базу і вставляти в подібній темі - взагалі ні про що
та взагалі вже потрібно нову тему створювати - мені новий суперб сподобався- на базі B8. і нахвіга той повний привід ))) і комфортніше і дешевше - дивне поєднання епітетів в описі авто, погодьтеся...