autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Ganni | подсевший на форум ***
Re: Skoda Octavia A7 Combi Scout 4x4
[Re: УрфинДжюс] 22 июня 2015 в 11:43
Кларксонівське рев"ю було б релевантним для нас якби вибір двигунів був ідентичний з європейським вибором. А в даній час лише один бенз на октаві, і лише один дизель на сеаті

Ну і особливість високоекологічних двигунів на низах нас теж не має обходити - у нас ДСГ що на октаві, що на леоні
DimonDSV | V.I.P **
[Re: Mookker] 22 июня 2015 в 13:33
Mookker 22.06.2015 10:50 пишет:

ну аутбек кто-то ж покупает

ну если полистать топ гир, то в одном выпуске об ауте много хорошего говорили.
Mookker | IesuiT **
[Re: DimonDSV] 22 июня 2015 в 13:39
DimonDSV 22.06.2015 13:33 пишет:

Mookker 22.06.2015 10:50 пишет:

ну аутбек кто-то ж покупает

ну если полистать топ гир, то в одном выпуске об ауте много хорошего говорили.

интересно было бы статистику продаж в Европе глянуть аутбека
[Re: harald67] 22 июня 2015 в 14:19
Пффф, ось його рев"ю Аутбека 2013:
ТУТ

Ну і для загальної затравки:

http://youtu.be/ELJj8X-jclA
Скаут | СуперСтар *
[Re: Скаут] 25 июня 2015 в 08:11
почему да почему?
все очень просто:
в конструкторе выбора авто ставим галочки напротив макс 800 000 грн, полный привод и багажник мин 500 л.
выбор становится очевиден.
p.s. сеат пока не добавили в маркет.
Pettro | подмастерье
[Re: Скаут] 25 июня 2015 в 10:09
подождите,шкода даже дороже субару
maxcrdi | Супер писатель! ***
[Re: Скаут] 27 июня 2015 в 10:44
два видоса по расходу и разгону леона, годная тачка

http://youtu.be/w3HSzmwoCRc

http://youtu.be/ABgPAPr-Kw0
Скаут | СуперСтар *
[Re: Pettro] 27 июня 2015 в 17:14
Pettro 25.06.2015 10:09 пишет:

какая шкода какого субару дороже? Вы о чем, уважаемый??
разве что суперб L&K дороже субару - это да.
Pettro | подмастерье
[Re: Скаут] 28 июня 2015 в 00:53
Скаут 27.06.2015 17:14 пишет:

Pettro 25.06.2015 10:09 пишет:

какая шкода какого субару дороже? Вы о чем, уважаемый??
разве что суперб L&K дороже субару - это да.

Скаут был дороже на момент написания комента.Хотя с боковыми шторками он и сейчас будет дороже аутбека
[Re: maxcrdi] 29 июня 2015 в 13:29
maxcrdi 27.06.2015 10:44 пишет:

два видоса по расходу и разгону леона, годная тачка

Кайф А все тому, що завдяки повному приводу букс на старті повністю відсутній

Ну а споживання, то окрема тема В мене на 140 десь 7літрів, не менше
Pettro | подмастерье
[Re: Скаут] 11 июля 2015 в 12:24
В ответ на:

Seat Leon X-Perience. По законам жанра

162 мм клиренс ... ниачем вообще

http://seat-leon.infocar.ua/test9556_leon-x-perience_id4142.html
Paparatsio | новичок
[Re: Скаут] 26 июля 2015 в 21:53
Я вот тоже к зиме планировал взять скаута ,но у нас ( В Норвегии) стартовали продажи Субару Леворг собераюсь поехать посмотреть на него ,вот это ,я так думаю,будет достойный конкурент скауту!

Тот скаут что я себе присмотрел,это 2.0 дизель на дсг фулл стоит 420 тыс крон(42 тысячи евро по здешнему курсу), Леворг в полном фуле с троником и новым дизельным бокстеровским пихлом стоит 390 тыс (39 тык евро) так что европейский бум обеспечен !
Скаут | СуперСтар *
[Re: Paparatsio] 27 июля 2015 в 10:26
Paparatsio 26.07.2015 21:53 пишет:

Я вот тоже к зиме планировал взять скаута ,но у нас ( В Норвегии) стартовали продажи Субару Леворг собераюсь поехать посмотреть на него ,вот это ,я так думаю,будет достойный конкурент скауту!

Тот скаут что я себе присмотрел,это 2.0 дизель на дсг фулл стоит 420 тыс крон(42 тысячи евро по здешнему курсу), Леворг в полном фуле с троником и новым дизельным бокстеровским пихлом стоит 390 тыс (39 тык евро) так что европейский бум обеспечен !

Субару Леворг мне тоже нравится.
но у нас он только на фотках.
Думаю, если бы он у нас был с ценником на пару тысяч уе ниже аутбека, его бы брали, а аутбек не очень...
Скаут | СуперСтар *
[Re: Pettro] 27 июля 2015 в 10:43
Pettro 11.07.2015 12:24 пишет:

В ответ на:

Seat Leon X-Perience. По законам жанра

162 мм клиренс ... ниачем вообще

http://seat-leon.infocar.ua/test9556_leon-x-perience_id4142.html

ну с клиренсом на 10 мм ошиблись, но это не существенно.
а что касается полного привода, то я тоже, прочитав тест и имея форестер, усомнился у его необходимости на втором автомобиле. Да, автомобиль очень нравится, но тот факт, что за те же деньги можно взять новый CLA 180 CDI, заставляет усомниться в целесообразности такого поступка. А это, согласитесь, уже совсем другой уровень...
Змінено Скаут (10:44 27/07/2015)
[Re: Скаут] 27 июля 2015 в 11:20
Скаут 27.07.2015 10:43 пишет:

Да, автомобиль очень нравится, но тот факт, что за те же деньги можно взять новый CLA 180 CDI, заставляет усомниться в целесообразности такого поступка. А это, согласитесь, уже совсем другой уровень...

Ось це вже ні разу не смішно
Мерси завжди були нереально оверпрайснутими (може за винятком якихось мегаакційних розпродажів) і скупими на опції. Якщо номінально сла180 і влазить в суму леона, то це буде адський бубен Я пригадую, коли вибирав гольфа, якраз тоді ж стали доступними до замовлення нові Ашки і я вирішив детальніше з"ясувати що до чого. Так зі слів їх менеджера, базова ціна це навіть без кондиціонера і ще якихось навдивовижу базових речей (вже не пригадаю точніше). А опції, навіть після ВАГу, дуже недешеві.

п.с. Хоча за два роки може там зараз і не все так глухо, хз
Скаут | СуперСтар *
[Re: Ganni] 27 июля 2015 в 11:36
Ganni 27.07.2015 11:20 пишет:

Да, автомобиль очень нравится, но тот факт, что за те же деньги можно взять новый CLA 180 CDI, заставляет усомниться в целесообразности такого поступка. А это, согласитесь, уже совсем другой уровень...

Мерси завжди були нереально оверпрайснутими (може за винятком якихось мегаакційних розпродажів) і скупими на опції. Якщо номінально сла180 і влазить в суму леона, то це буде адський бубен Я пригадую, коли вибирав гольфа, якраз тоді ж стали доступними до замовлення нові Ашки і я вирішив детальніше з"ясувати що до чого. Так зі слів їх менеджера, базова ціна це навіть без кондиціонера і ще якихось навдивовижу базових речей (вже не пригадаю точніше). А опції, навіть після ВАГу, дуже недешеві.

не буду сперечатись, бо не знаю. ніколи не цікавився детально комплектаціями мерседесів, бо реально знаю, що там плата за бренд висока і сервіс ну дуже недешевий порівняно з субаро-шкодами.
але такі машини підкреслюють статус... іноді це потрібно...
[Re: Скаут] 27 июля 2015 в 12:15
Скаут 27.07.2015 11:36 пишет:

Ganni 27.07.2015 11:20 пишет:

не буду сперечатись, бо не знаю. ніколи не цікавився детально комплектаціями мерседесів, бо реально знаю, що там плата за бренд висока і сервіс ну дуже недешевий порівняно з субаро-шкодами.
але такі машини підкреслюють статус... іноді це потрібно...

Ну, про статус флудити не будем - це дуже суб"єктивна і ефемерна річ. А ось плату за бренд реально можна помацати
Замовити на мінімальну Ашку автомат, клімат і ще якийсь бм пристойний мінімум (типу попогрії і звичайний круїз) - два роки тому це була практично десятка зелених А ще ж хочеться фірмові литі диски, хоча б звичайний бі-ксенон (а не адаптивний), хоча б середню аудіосистему (не кажу вже про преміум з навігацією), хоча б звичайний парктронік (не кажу вже про повний парк-асистент з камерою). Про сидіння і їх оздоблення навіть не писатиму

Я до того, що ось так брати зі стелі цифру за голу мерсівську базу і вставляти в подібній темі - взагалі ні про що
Скаут | СуперСтар *
[Re: Ganni] 27 июля 2015 в 13:48
та взагалі вже потрібно нову тему створювати - мені новий суперб сподобався- на базі B8.
і нахвіга той повний привід )))
і комфортніше і дешевше - дивне поєднання епітетів в описі авто, погодьтеся...
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Skoda Octavia A7 Combi Scout 4x4 (64/64)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 84 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 105607