Хочу поділитися враженнями, а також запитатися про дещо...
Загалом машинка (ММС СС 1.8АТ) надійна, як на мене. Тфу*3 не підвела ні разу. Що мороз -20, що спека +30.
Загалом враження складаються таким чином: спочатку машинка класно їздить, але що це? Незрозумілий скрип ззаду, особливо, коли їду по ніякій бруківці в дощ або після нього. Почитав форум - скрипить трос ручного гальма, поїхав на сервіс (найближчий) - змазали, як тут і рекомендувалося. За тищ 2-4 пройшло (можливо звик
![](/auto_f/images/graemlins/smile.gif)
Ну, добре, хай так буде. Може воно в тому й полягає "Адаптований для наших доріг"? Але, на тобі маєш!
Кінець літа минулого року. "Траса" Тернопіль-Львів. Доїжджаю до Плугова, поворот наліво, поворот направо (гора справа) і... бачу, як запалюються стопи спереду в новенького Пежоти 307. Я теж пригальмовую (в змісті механічному
![](/auto_f/images/graemlins/smile.gif)
Далі почалися спочатку тихіші, а потім і достаючі скрипи зі сторони дверей. Начитався АвтоУа форуму (щире дякую форумчанам - дійсно досвідченим і щирим)- виявляється - то винна та штука, що за безпеку піднімання скла відповідає. Так мені вона в принципі не потрібна, але як того позбутися?...
Далі: 1. Зауважив, що раз у 3 дні треба спинку сидіння піднімати, бо опускається;
- з датчиком рідини в бачку омивача скла намахали (причому, на ТО 5000 довго на Ніко мучилися під машиною, виясняючи, чому ж лампочка не світиться :-D)
2. Зі склопідйомниками нарешті навчився дружити, але тільки на рівній дорозі або на стоянці. Ніби і з того боку пальці ростуть, і на піаніно колись ходив, а ... (Хто має СС, зрозуміє!
![](/auto_f/images/graemlins/wink.gif)
3. Лише друге літо, а кондиціонер вже не холодить, так як треба (я не чукча, повідомляю зразу). Можливо треба щось долити? Кондиціонер ще на гарантії, авто з 27.07.04
А загалом, я машиною задоволений "аж по вуха"! За такі гроші і таку комплектацію у той час (не знаю,як зараз) я би нічого не купив, крім ММС!!!
Тепер питання: їду скоро на ТО 20000 - що можна зробити за рахунок гарантії? Все-таки 5 років і 150кб пробігу.
Наперед вдячний за відповіді, удачі усім і зеленого світла!!!
Змінено Japanese (00:39 18/06/2005)