на футболках Зидана и Роналдо тоже зарабытвали большие деньги. он был № 2 и 3 в списке на золотой мяч, и его фланговые передачи и штрафные это что-то.
В том-то и дело что кроме пары передач и штрафных ударов за всю его карьеру вспомнить нечего кроме продаж футболок...
ну пары - это маловато, у него практически в кадом матче проходили фирменные передачи, удары, стандарты. На правом фланге полузащиты имхо равных не было и близко. Да и титулов подсобирал с Манчестером. Тот состав МЮ - вообще для меня один из незабываемых, я не фанат их, но команда была просто загляденье: Гиггз, Скоулз, Бэкс - это самые яркие. А то, что гламурный, имхо, только удваивало его доходы.
Хороший игрок был, с отличным пасом, ударами. Имхо, мог бы получить ЗМ, не хуже Каннаваро и Оуэна. Ну и самый стильный
Було б про кого писати, він не футболіст, а "футбльна топ модель" на футболках якої можна заробляти хороші гроші.
на футболках Зидана и Роналдо тоже зарабытвали большие деньги. он был № 2 и 3 в списке на золотой мяч, и его фланговые передачи и штрафные это что-то.
Був 2м та 3м!!! Це дійсно серйозний аргумент в спорі, особливо, коли прізвище Додіка випливає поряд з такими видатними майстрами, як Зідан та Роналдо.
І ще, Фабіо- це захисник, тому апріорі не можливо казати, що хтось з них гірше або краще. Тим паче, історія, у вигляді Золотого м'яча, сама розставила аспекти. А порівнювати Додіка з Майклом, це може людина, яка просто не бачила гри Майкла (в той період, коли він отримав золотий м'яч)
p.s. В харківському Металісті, колись був такий гравець, як Олександр Рикун, в нього теж простріли, подачі, передачі, штрафні були на будь який смак. Так от, різниця між Олександром і Девідом тільки в тому, що Саня народився не в тій країні і не був такий розкручений... (Ну і ще де чого, але я про мовчу )
Кстати, КриРо, если не изменяет память, пришел как раз на замену Бэксу, и во многом повторил его: правый фланг МЮ, переход в Реал, титулы, ключевая роль в полузащите, гламур
Був 2м та 3м!!! Це дійсно серйозний аргумент в спорі, особливо, коли прізвище Додіка випливає поряд з такими видатними майстрами, як Зідан та Роналдо.
Это серьёзный аргумент, имхо. С зизу и роналдо конечно не сравнится, но в своё амлуа был одним из лучших.
В ответ на: І ще, Фабіо- це захисник, тому апріорі не можливо казати, що хтось з них гірше або краще. Тим паче, історія, у вигляді Золотого м'яча, сама розставила аспекти. А порівнювати Додіка з Майклом, це може людина, яка просто не бачила гри Майкла (в той період, коли він отримав золотий м'яч)
ТОлько как долго был у Майкла этот период ? А какая разница защитник или нет, Если человек достаточно долгое время играл хорошо.
В ответ на:
p.s. В харківському Металісті, колись був такий гравець, як Олександр Рикун, в нього теж простріли, подачі, передачі, штрафні були на будь який смак. Так от, різниця між Олександром і Девідом тільки в тому, що Саня народився не в тій країні і не був такий розкручений... (Ну і ще де чого, але я про мовчу )
Мда, Девида только из-за раскрученности ставили в основу МЮ и Реала и сб. Англии? В футболе ты спец я вижу
Рикун был неплохой футболист, но ленивый, как и большинство наших футболёров.