autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

ПДР на днях не змінювали?

rgm | важничающий писатель ****
30 мая 2013 в 21:40
Прикріплені файли (0 завантажити)
Дорога з одностороннім рухом, потік іде зі швидкістю 55-60 км/год. Їду в лівому ряду, до переднього автомобіля метрів 12-15, до перехрестя ще метрів 150, за мною в ряду метрів на 50 нікого немає. В правому ряду рухається автомобіль, відстань між моїм переднім бампером і його заднім десь 1-1,5 м. Раптово, напевне згадавши, що треба повернути ліворуч без оголошення війни без поворотників підрізає, перестроюючись ліворуч. В цілому банальна ситуація, які на день бувають по декілька разів. Більше здивувала аргументація.
Через приблизно кілометр опинилися поруч на світлофорі. Запитав, чому не дивиться по дзеркалах перед перестроюванням, 10.3 ніхто не відміняв. Відповідь - "моє авто було попереду, і ти повинен мене пропустити, а щодо всяких пунктів - я ще й перешкода справа".
От і думаю, чи то може я щось не так пам'ятаю, чи знову внесли зміни до ПДР і вилучили 10.3?

Дорога з одностороннім рухом, потік іде зі швидкістю 55-60 км/год. Їду в лівому ряду, до переднього автомобіля метрів 12-15, до перехрестя ще метрів 150, за мною в ряду метрів на 50 нікого немає
Матрос Железняк | приверженец *
Re: ПДР на днях не змінювали?
[Re: rgm] 30 мая 2013 в 21:45
Та ради бога, народ такую нелепицу несет на дороге. тут форум почитать- народ боль мень хоть по ссылкам в ПДД ходит и то общий язык найти между собой не может. А ты хочешь что бы обычный "громадянин " на дороге тебе правила правильно толковал.
ЗЫ с другой сторны регистратор бы облегчил задачу определить кто из вас , а то мало ли.
RiderUA | Самурай ***
[Re: rgm] 30 мая 2013 в 21:56
rgm 30.05.2013 21:40 пишет:

Відповідь - "моє авто було попереду, і ти повинен мене пропустити, а щодо всяких пунктів - я ще й перешкода справа".

Не обращай внимания, дураков много и всех не научишь.

Однажды какое-то чудо непонятного происхождения ломилось мне в бок при повороте с Броварского на Перова с N+1 ряда , тоже аргументировав то, что он помеха справа, а я правил не знаю. К счастью, стоявшие там были совсем иного мнения, я еще и протокол подписал про создание аварийной ситуации. Чудо потом громко сопело, но молчало.
rgm | важничающий писатель ****
[Re: RiderUA] 30 мая 2013 в 22:01
Я і не переймаюся особливо, буває мене хтось "підріже" і вибачиться, або я когось "підріжу" і вибачуся, корона не впаде і "фаберже" не поколе. Здивувала саме така аргументація.
Mangust | бЭндеровец **
[Re: RiderUA] 30 мая 2013 в 22:33
никто помеху справа не пропускает, ну шо за люди? ))))
Yea | don't play for respect **
[Re: rgm] 30 мая 2013 в 22:46
"Щось у повiтрi", сьогоднi повертали з Набережного шосе на естакаду з крайнього правого положення праворуч, за розмiткою, тобто не наїжджаючи на "острiвки". Лiворуч в цьому ж рядi позаду нас на пiвкорпусу тулилося щось велике чорне хюндайкiаподIбне й нервово затискало сигнал.
Феодосійович | Все що робить Бог найкраще **
[Re: Mangust] 30 мая 2013 в 22:51
Mangust 30.05.2013 22:33 пишет:

никто помеху справа не пропускает, ну шо за люди? ))))

Тю, мне при одновременном перестроении в средний ряд, перед двумя перекрёстками, на Чоколовке несколько раз сигналили.
Но тут мне "логика" понятна оппоненты считают, что это их пропускают, типа, а ты чего лезешь?
Eller | СуперСтар **
[Re: rgm] 30 мая 2013 в 22:51
Та то еще одна недоучка на дороге попалась тебе. Сожалею.
Statera | энтузиаст **
[Re: rgm] 31 мая 2013 в 07:20
Может немного не в тему, но я всё время вожу с собой в бардачке последнюю редакцию ПДД. Пока не приходилось использовать (тьфу-тьфу-тьфу).
А случай этот - иллюстрация классической фразы: "слышал звон, да не знает где он".
eugene_za | Достоевский ***
[Re: rgm] 31 мая 2013 в 09:12
rgm 30.05.2013 21:40 пишет:

а щодо всяких пунктів - я ще й перешкода справа

он, а не "перешкода справа"
BOYMEN | СуперСтар *
[Re: Yea] 31 мая 2013 в 10:31
Yea 30.05.2013 22:46 пишет:

"Щось у повiтрi", сьогоднi повертали з Набережного шосе на естакаду з крайнього правого положення праворуч, за розмiткою, тобто не наїжджаючи на "острiвки". Лiворуч в цьому ж рядi позаду нас на пiвкорпусу тулилося щось велике чорне хюндайкiаподIбне й нервово затискало сигнал.

Надо было быть, битой по орешкам
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 84 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2405