Відчуття таке ніби глушак чуток прогорів,якшо давати обороти на нижніх передачах,порівняти можу з фордом,ну логан теж помоему так не гудів,глушак обмацав)) там все ок,конструктивна особливіст& авто чи у мене шос& не так?А і ше дивний момент,дуже велика різниця між витратами палива траса/місто,по трасі близко до паспортного а по місту на літра 2-3 білше,це норм?
Був на діагностиці в оф дилера,машина ше на гарантії,підключили до компа ,все ок,свічки норм,єдине шо був сильно забитий повітряний фільтр,за одно поміняв масло,версія сервісу шодо витрат по місту - або фільтр або внаслідок короткочасних поїздок (машина їздить по 5-6 км за поїздку(на роботу з роботи) і не встигає норм прогрітися тому і трохи більший розхід,вірю в це не сильно,подивлюсь який розхід буде після ТО.
а ше на рахунок звуку мотора,завели спеціально для мене 107 пиж з салону,звук аналогічний,конструктивна особливість,впринципі звук по барабану не сильно напрягає,просто у порівнянні з фордом погана шумка + особливість 3-х циліндрового авто.
agent avtovaza 008 08.06.2013 14:35 пишет: Був на діагностиці в оф дилера,машина ше на гарантії,підключили до компа ,все ок,свічки норм,єдине шо був сильно забитий повітряний фільтр,за одно поміняв масло,версія сервісу шодо витрат по місту - або фільтр або внаслідок короткочасних поїздок (машина їздить по 5-6 км за поїздку(на роботу з роботи) і не встигає норм прогрітися тому і трохи більший розхід,вірю в це не сильно,подивлюсь який розхід буде після ТО.
При коротких поездках по 5-6км расход просто обязан быть выше паспортного У мну то же самое. Гдет +1 литр к паспорту. Когда я за рулем. Когда жена - паспортный