autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Шукаю свідків ДТП 24.04.2013 р. м.Київ, Харківська площа

Александр П. | читатель
5 июня 2013 в 09:44
Прошу відгукнутися свідків ДТП, яка сталася о 17 годині 24 квітня 2013 року на Харківській плоші у місті Києві біля стаціонарного посту ДАІ перед світлофором за участю двох автомобілів - мого автомобіля - Субару Трібека та іншого - Шевроле Авео (обидва сріблястого кольору). Буду вдячний за допомогу, так як інший учасник ДПТ, який грубо порушив правила ДР, дав абсолютно неправдиві свідчення, внаслідок чого співробітниками ДАІ складено протокол про адмінпорушення на обох учасників ДТП. Справа буде розглядатися в суді Дарницького району. Двоніть по телефонам - (044) 229-89-31 або 067-780-53-70, або пишіть листи на мою електронну скриньку Pokinchereda@gmail.com Олександр.
illay@Zaбияка | Капитан Ловцов привидений *
Re: Шукаю свідків ДТП 24.04.2013 р. м.Київ, Харківська площа
[Re: Александр П.] 5 июня 2013 в 12:20
Александр П. 05.06.2013 09:44 пишет:

біля стаціонарного посту ДАІ

Простите а ментов че на нем не было?
Или камер на посту.
shurken | IesuiT **
[Re: illay@Zaбияка] 5 июня 2013 в 12:28
illay@Zaбияка 05.06.2013 12:20 пишет:

Простите а ментов че на нем не было?
Или камер на посту.

Менты будут свидетельствовать против ментов?
Александр П. | читатель
[Re: Александр П.] 5 июня 2013 в 13:59
Камер на посту, со слов ГАИшников нет!!!! Зачем там вообще стоит этот пост?!
Санкция | презумпция правосудия *
Re: Ну есть же специально прикрепленная ветка...
[Re: Александр П.] 5 июня 2013 в 15:48
Александр П. 05.06.2013 09:44 пишет:

Прошу відгукнутися свідків ДТП, яка сталася о 17 годині 24 квітня 2013 року на Харківській плоші у місті Києві біля стаціонарного посту ДАІ перед світлофором за участю двох автомобілів - мого автомобіля - Субару Трібека та іншого - Шевроле Авео (обидва сріблястого кольору). Буду вдячний за допомогу, так як інший учасник ДПТ, який грубо порушив правила ДР, дав абсолютно неправдиві свідчення, внаслідок чого співробітниками ДАІ складено протокол про адмінпорушення на обох учасників ДТП. Справа буде розглядатися в суді Дарницького району. Двоніть по телефонам - (044) 229-89-31 або 067-780-53-70, або пишіть листи на мою електронну скриньку Pokinchereda@gmail.com Олександр.

Попробуй обратиться сюда.
Луис Корвалан | старожил ***
[Re: Александр П.] 5 июня 2013 в 15:58
Александр П. 05.06.2013 13:59 пишет:

Камер на посту, со слов ГАИшников нет!!!! Зачем там вообще стоит этот пост?!

для того чтобы по утру преданно смотреть в глаза водителям едущим в тянучке с бортничей.
алко детект.
кто жвачку жует, у кого глаза красныеи т.д. как коршуны, стоят и смотрят, ну и атакуют.
Александр П. | читатель
Re: Шукаю свідків
[Re: Александр П.] 7 июня 2013 в 12:26
Всім, хто дивився оголошення - велике спасибі. Свідка знайшов саме за допомогою цього оголошення!!!! Є ще небайдужі люди. Сьогодні був суд. В сукупності з наданими доказами - фотографіями з місця ДТП, де чітко видно перетинання винуватцем суцільної розмітки (до речі ДАІшники фото на місці пригоди не робили, фото я зробив самостійно!), а також з наданням інформації про те, що є свідок події, який готовий зявитися на виклик суду, все ж таки було прийняте рішення про закриття провадження відносно мене!!! Свідок навіть не був присутній у засіданні, я лише заявив про можливість його допиту та надав відомості про нього. Дякую всім відвідувачам сайту!!! "Да здравствует Дарницкий районный суд города Киева - самый гуманный суд в мире!!!"

Аминь! Ветка закрыта.
Змінено Санкция (12:32 07/06/2013)
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 46 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2057