Накладка з лиштвами (наличники) товщиною 10 мм - 930 грн. Ну у мене получилось на 10% дорожче за терміновість. У них термін виконання 2 тижні а мені потрібно було до тижня. Два тюбики клею - 120 грн. Бажано брати не білий. Китайський набір свердл по дереву - 42 грн. Балончик аерозольної фарби - 63 грн. Вибір не великий тому взяв трошки темнішу але получилось гарно. Вистачило на фарбування рами і торців двері. Ще чимось обезжирювати треба двері/раму перед поклейкою/фарбуванням. Для вирізання місць під петлі достатньо гострого ножа із змінними лезами. Потрібно враховувати, що при збільшенні товщини двері доведеться міняти сердечник замка, "квадрат" на ручки і ще не факт що зтяжні болти накладок замка достануть на таку відстань. А це може потягнути на 1000+ грн. Я вийшов з положення іншим шляхом - вирізав в накладках місця під накладки/ручки - вони у мене получились взагалі втопленими в двері. Те ж і з вічком (глазок). Але його я просто посадив на клей з двох сторін двері бо необхідного розміру не знайшов в продажу. У мене внутрішня накладка по торцям стала практично ідеально. А зовнішня із-за пуза на двері по торцям не прилягала. Помучився з клеєм і струбцинами а потім шпателем замазав щілини шпаклівкою для ламінату/паркету (22 грн тюбік) і після підсихання заклеївши все "лишнє" малярним скотчем задув фарбою з балончика. Краще робити вдвох. За день можна впоратись.
ChAO 01.07.2013 16:13 пишет: Накладка з лиштвами (наличники) товщиною 10 мм - 930 грн. Ну у мене получилось на 10% дорожче за терміновість. У них термін виконання 2 тижні а мені потрібно було до тижня. Два тюбики клею - 120 грн. Бажано брати не білий. Китайський набір свердл по дереву - 42 грн. Балончик аерозольної фарби - 63 грн. Вибір не великий тому взяв трошки темнішу але получилось гарно. Вистачило на фарбування рами і торців двері. Ще чимось обезжирювати треба двері/раму перед поклейкою/фарбуванням. Для вирізання місць під петлі достатньо гострого ножа із змінними лезами. Потрібно враховувати, що при збільшенні товщини двері доведеться міняти сердечник замка, "квадрат" на ручки і ще не факт що зтяжні болти накладок замка достануть на таку відстань. А це може потягнути на 1000+ грн. Я вийшов з положення іншим шляхом - вирізав в накладках місця під накладки/ручки - вони у мене получились взагалі втопленими в двері. Те ж і з вічком (глазок). Але його я просто посадив на клей з двох сторін двері бо необхідного розміру не знайшов в продажу. У мене внутрішня накладка по торцям стала практично ідеально. А зовнішня із-за пуза на двері по торцям не прилягала. Помучився з клеєм і струбцинами а потім шпателем замазав щілини шпаклівкою для ламінату/паркету (22 грн тюбік) і після підсихання заклеївши все "лишнє" малярним скотчем задув фарбою з балончика. Краще робити вдвох. За день можна впоратись.
Спасибо за подробный отчет А там где накладки заказывали могут все под ключ сделать?
ChAO 07.06.2013 11:42 пишет: Порекомендуйте куди звернутись якщо це варто того. Хочеться з мінімальними витратами придати існуючим металевим дверям вигляду.
Мені ставили шаоновані накладки з фірми Dveriok.com. Зробили якісно і дешево.
koksovv 25.01.2016 16:44 пишет: А кто недавно подобное делал? Поделитесь ценами и контактами. Давно думаю свою дверь привести в порядок.
Для того чтобы ставить мдф накладки на дверь нужно быть уверенным, что дверь и петли выдержат их. Столкнулась с такой проблемой, петли не выдержали 16мм мдф накладки. По этому советую обращаться к специалисту, либо просто напросто поставить новую дверь.