Sergu44o 16.06.2013 22:40 пишет: Я надеялся, что пацаны на дИвятке с такими дисками остановятся и набьют литсо идиоту на Лайносе...
водій ланоса включів аварійку і з вікна всякими жестами показував як він лоханувсь і вибачаться. водій 99 як розмовляв по телефону так і продовжив, стальні нерви
Re: майже ДТП, або не забуваймо дивитись в дзеркала
[Re: santhe] 16 июня 2013 в 23:54
знаем мы эту улочку там часто машинки идут на разворот в волмарт. Зато как срезали асфальт в марте от светофора....а на новый уже денег не хватило думал хоть на видео автора увижу покращання ан нет... а от Окко к епицентру хоть ямки позаделывали?
[Re: Stas220] 17 июня 2013 в 00:18
Stas220 17.06.2013 00:09 пишет: Не думав, що ще хтось їздить з "фонариком" замість реєстратора. Чи я помиляюсь?
та вроді не фонарик, просто найдешевший 640х480
все руки не доходять замовить собі шось краще. в україні купляти жаба давить (це не в упрьок тобі, в тебе ціни гуд), а вишукувати на алі чі на ібеї шось - тупо ліниво
[Re: santhe] 17 июня 2013 в 09:18
Случившееся из разряда "каждой твари по паре". Во время просмотра видео меня не покидала мысль, что с 99 что-то обязательно случится. Почему? Да потому, что она виляла по дороге, как пьяная обезьянка
[Re: santhe] 17 июня 2013 в 09:53
Абсолютно всіх, хто тут "лошить" за рядність на відео - welcome to Rivne хоча б на 3 три дні. Я подивлюсь, як ви будете дотримуватись рядності на дорогах, де не те що розмітки, асфальта не має місцями. Причому ці місця - часом до пів-колеса. І так по всьому місту! Їхати прямо по своїй полосі просто неможливо з-за жахливого стану покриття. ні не так, ось так - ЖАХЛИВОГО стану