Папка 27.06.2013 12:48 пишет: Є в Франківську круговий рух ось тут: тиць зачасту автомобілі тут їздять в лівій полосі і з неї ж виїжджають на круг. ну в мене вже рік досвіду - шумахер ховається))) - я виїжджаю правою полосою, по ній же і рухаюсь кругом. І от часто бачу незадоволення тих, хто чекає в загальній ліворядній черзі для вїзду, це й породжує запитання: я поступаю правильно? те, що до кола ми маємо дві полоси - без сумнівів. а власне на колі - одна чи дві полоси? спокійно вислухаю всі думки, критичні в тому числі.
авчом вопрос?
заїзжать на круг можно с любой полоси. собствєнно, і виєзжать с круга с любой полоси - тожє.
С текущим состоянием дорог во Франковске вопросы рядности, встречки и пр. по-моему вообще полностью потеряли актуальность. Во всяком случае неделя езды такое впечатление вызвало.
В съезде с круга с правой полосы нет никакого криминала, а "недовольство леворядной очереди" - нет такого понятия в ПДД.
slysenko 01.07.2013 02:24 пишет: С текущим состоянием дорог во Франковске вопросы рядности, встречки и пр. по-моему вообще полностью потеряли актуальность. Во всяком случае неделя езды такое впечатление вызвало.
то ви там в Києві балувані просто. десь в березні-квітні треба було приїхати подивитись))