autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПокупки за кордоном

Посилка з Німеччини довго іде

Цуг | IesuiT **
30 июня 2013 в 14:21
Уже 32 дні минуло з моменту відправки. Зазвичай доходили за 10-20 днів.
Як на зло, відправлено було без трекінгового номера.

Продавець з ідеальним рейтингом і великою кількістю продажів. Тому думаю, що вона або помилково відправлена на якусь іншу адресу, або десь застрягла/загубилася.

Питання - чи може він без трекінга взнати, куди вона поділася? Продавець ніби адекватний - каже, що спробує знайти аналогічний товар і відпарвити нову посилку.

Воно ніби і харашо, але якось тупо буде, що він зазнає втрат, якщо не винуватий. З іншого боку, не хочу отримати дві однакові посилки - доведеться або одну взад відправляти, або оплатити (щоб по совісті все було - мені чужого не треба)

Що робити?
andrey_spec | Супер писатель! ***
Re: Посилка з Німеччини довго іде
[Re: Цуг] 30 июня 2013 в 14:59
Если ибей и/или палка, то открывать диспут до 45-го дня, и потом еще ждать почти до последней даты его передачи на разрешение. Если просто картой - то ждать.
Цуг | IesuiT **
[Re: andrey_spec] 30 июня 2013 в 15:16
andrey_spec 30.06.2013 14:59 пишет:

Если ибей и/или палка, то открывать диспут до 45-го дня, и потом еще ждать почти до последней даты его передачи на разрешение. Если просто картой - то ждать.

Єбай/палка. Почекаємо до 44 дня

А що продавцю писати? Щоб уже не відправляв ще раз?

Муть якась виходить - якщо він не знайде способу повернуть посилку - він попадає на бабло. Як невдобно
andrey_spec | Супер писатель! ***
[Re: Цуг] 30 июня 2013 в 16:45
32 дня - долго, сейчас почта не загружена, должно было прийти. Не надо жалеть прода в такой ситуации - если он отправил что-то не дешевое без трека, то это его проблемы. ИМХО, лучше всего диспут после 40 дней, и просить деньги обратно.
Alex_I | Достоевский ****
[Re: Цуг] 30 июня 2013 в 17:13
Мне с Германии все быстро доходит, 5 макс 10 дней. Если без трека, скорее всего на вашей почте украли. Я на своем отделении в свое время их построил многочисленными жалобами, т.к тоже были случаи воровства. С тех пор все доходит как трековое, так и безтрековое.
Цуг | IesuiT **
[Re: andrey_spec] 30 июня 2013 в 18:05
andrey_spec 30.06.2013 16:45 пишет:

32 дня - долго, сейчас почта не загружена, должно было прийти. Не надо жалеть прода в такой ситуации - если он отправил что-то не дешевое без трека, то это его проблемы. ИМХО, лучше всего диспут после 40 дней, и просить деньги обратно.

Так і зроблю. Практично в один день було зроблено кілька покупок - ще одна з Німеччини, одна з Бельгії - всі уже прийшли. Тут же щось пішло не так. Вперше у мене таке

Ніби і не супер-велика втрата - 50 євро + 9 за пересилку. Мені швидше вмісту посилки шкода - важко буде потім щось схоже знайти. Ще й за такі гроші

Alex_I 30.06.2013 17:13 пишет:

Я на своем отделении в свое время их построил многочисленными жалобами, т.к тоже были случаи воровства. С тех пор все доходит как трековое, так и безтрековое.

У відділенні знайома працює. Навіть дзвонить на мобільний, коли щось приходить. Хоча то таке - звісно, рано чи пізно комусь мало б стати цікаво, що це за посилки такі приходять регулярно. Спокуса свиснути велика, мабуть

Може то завтра піти свою пошту потрусити? Одного разу у них моя посилка "впала за шафу" і вони її не принесли вчасно. Тоді, правда, трек був. Без трека, мабуть, пошлють нафік
Змінено Thug (18:06 30/06/2013)
Alex_I | Достоевский ****
[Re: Цуг] 1 июля 2013 в 08:55
Thug 30.06.2013 18:05 пишет:

Ніби і не супер-велика втрата - 50 євро + 9 за пересилку. Мені швидше вмісту посилки шкода - важко буде потім щось схоже знайти. Ще й за такі гроші

9 за пересылку похоже на 8,05 ойро по тарифу дойче пост за Einschreiben International, а это аналог заказной бандероли, т.е должен быть трек.
Цуг | IesuiT **
[Re: Alex_I] 1 июля 2013 в 09:04
Alex_I 01.07.2013 08:55 пишет:

9 за пересылку похоже на 8,05 ойро по тарифу дойче пост за Einschreiben International, а это аналог заказной бандероли, т.е должен быть трек.

Ага, але його немає
blurb | патриарх ****
[Re: Цуг] 1 июля 2013 в 10:51
Вы уверены, что оно обычной почтой пошло? DHL немецкий посылки на Мист-экспресс передает, эти бывает очень долго везут.
IgorDonetskiy | V.I.P *
[Re: blurb] 1 июля 2013 в 10:52
blurb 01.07.2013 10:51 пишет:

Вы уверены, что оно обычной почтой пошло? DHL немецкий посылки на Мист-экспресс передает, эти бывает очень долго везут.

+1
Цуг | IesuiT **
[Re: blurb] 1 июля 2013 в 10:57

Та от не знаю, можливо і DHL, а може і ні.
Міст-експрес у нас, як на диво, дуже швидко доправляє. І одна посилка, з тих, що були куплені в той же день, уже приїхали через DHL-Міст (там був інший продавець)
markush | конь в пальто ***
[Re: Цуг] 2 июля 2013 в 14:09
Thug 01.07.2013 10:57 пишет:

Та от не знаю, можливо і DHL, а може і ні.
Міст-експрес у нас, як на диво, дуже швидко доправляє. І одна посилка, з тих, що були куплені в той же день, уже приїхали через DHL-Міст (там був інший продавець)

если DHL - можно в мисте по фамилии узнать
0800 50 50 44
Змінено markush (14:10 02/07/2013)
Цуг | IesuiT **
[Re: markush] 3 июля 2013 в 14:42
markush 02.07.2013 14:09 пишет:

если DHL - можно в мисте по фамилии узнать
0800 50 50 44

Дякую. Не DHL

Домовилися, що продавець відправляє ще одну посилку, уже з трекінговим номером

Все одно якось невдобно мені. Добре, що він адекватний і визнав, що це його помилка (хоча, тут більше лажа пошти, ніж його - в описі доставки він і не обіцяв посилку з трекінгом). Але ж таки може мати певні підозри, що я посилку отримав і тепер жульнічаю
Autoua.netФорумПокупки за кордоном

Додаткова інформація
Модератор:

doctor_b, Alfer, moderator 

0 користувачів і 176 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2567