Я ось вже 7ткм юзаю "маркетингове гівно"(с), яке гірше ніж в конкурентів, бо "на ділі жре більше"(с) конкурентів і "динаміка аж на 10 процентів краща"(с) за конкурентів, ага
Юзаете 7ткм Тигуан 2.0 Тси или Кугу 1.6 экобуст, есть рядом новый Рав4? Нет? Таки балабол. Тема обсуждения Форестер, приведеный тест драйв Форестера и однокласников, будет тест драйв хетчей С класса , будете рассказывать про свой опыт.
"Зато не кормят маркетинговым говном про то какие прекрасные ЭТИ мелкиЕ турбомоторЫ, которые на деле жрут больше и надежность ниже. А динамика в лучшем случае аж на 10 процентов лучше" Ваш пост був узагальнюючий, інакше навіщо вживали множину?
Я привел тест, там 2 турбомотора против 3 атмо. 2 это турбомоторЫ. Турбомоторы вверху списка по потреблению, атмо внизу. Рав4 ест 8.7 разгоняется за 10.1, Тигуан ест 10 разгоняется за 9.6. Куга/Форестер - 9/11.3 и 10.3/10.9. Итого атмо эффективнее в реальном тесте. Турбомотор по определению менее надежен, так как конструкция сложнее. Где я не прав?
Ganni 24.07.2013 19:02 пишет: Я до субару просто мабуть дуже далекий, бо уявити не можу як новому ліснику можна віддати перевагу перед останніми Сантою/Сорентою? От просто не уявляю і все. Може хтось просвітить
Та легко, якщо тобі в Санті запропонують лише проїхатись пасажиром, а в Соренто навіть не пустять, то задумаєшся. Воно, звичайно, хтось подумає, що класні тачки, розмітають, як пиріжки, а хтось скаже - та ідіть ви ...
Ganni 24.07.2013 19:02 пишет: Я до субару просто мабуть дуже далекий, бо уявити не можу як новому ліснику можна віддати перевагу перед останніми Сантою/Сорентою? От просто не уявляю і все. Може хтось просвітить
Та легко, якщо тобі в Санті запропонують лише проїхатись пасажиром, а в Соренто навіть не пустять, то задумаєшся. Воно, звичайно, хтось подумає, що класні тачки, розмітають, як пиріжки, а хтось скаже - та ідіть ви ...
Це огріхи дилерів, а не автомобіля Взагалі не розумію як образа на людину може змінити ставлення до автомобіля, котрий подобається.... Ну ок, нахамили, не пустили за кермо, ну так дилерів багато
Взагалі не розумію як образа на людину може змінити ставлення до автомобіля, котрий подобається.... Ну ок, нахамили, не пустили за кермо, ну так дилерів багато
Мені, особисто, не сподобалась посадка на задніх сидіннях. Дуже низько, як у рамниках, розташована подушка. Ну і дружина не хотіла ні Хьонде, ні Кіа.
Это все вопрос на тему кому-что нравиться. Я лично, когда выбирал новое авто отдал предпочтение Субару (правда не лесник), а не Санте/Соренте, поскольку когда просто посидел в этих машинах, понял, что это не мое!