lv_vl 08.07.2013 20:19 пишет: 125мм - на наші дороги замало. Смисл тоді брати підвищений універсал, якщо на трасі він нижчий седана получається? 2-3 см може і не спасуть, але 5-10см це вже суттєва різниця. Не раз поров пузом на Е-класі коли попадав у колію від фур.
У цього Allroad звичайний кліренс 14 см, цілком на рівні інших пузотерок. Досвід показує, що для траси і міста більше не треба, принаймні не можу згадати, коли я останній раз чиркав пузом
nope 08.07.2013 23:37 пишет: Досвід показує, що для траси і міста більше не треба, принаймні не можу згадати, коли я останній раз чиркав пузом
Не знаю по якій країні і по яких дорогах їздите ви, напевно по тих "94%, що відремонтовані"?
Справедливости ради, следует сказать, что в южных областях нашей Родины, летом грузовики своим перегрузом подчас делают такие колеи/наплывы на асфальте, что даже 17-18см. клиренса бывает мало. Мои выводы таковы; если не хватит 14-15см клиренса, то и 17-18 не спасут, - тут нужен БЧЖ с 22-25см
Alex_san 09.07.2013 08:45 пишет: Справедливости ради, следует сказать, что в южных областях нашей Родины, летом грузовики своим перегрузом подчас делают такие колеи/наплывы на асфальте, что даже 17-18см. клиренса бывает мало.
Alex_san 09.07.2013 08:45 пишет: Справедливости ради, следует сказать, что в южных областях нашей Родины, летом грузовики своим перегрузом подчас делают такие колеи/наплывы на асфальте, что даже 17-18см. клиренса бывает мало.
Не знаю таких дорог...
И не только в южных, стоит выехать за Киев в сторону Чернигова или Канева - очень интересный асфальт
Не знаю таких дорог...
И не только в южных, стоит выехать за Киев в сторону Чернигова или Канева - очень интересный асфальт
Может такие дороги и есть, но 120 км/ч по ним никто в здравой памяти не ездит
Эмиль 08.07.2013 23:26 пишет: Сорвать полный привод тяжелее, но если он срывается. то авто уже не вытянишь. Задний и передний - можно. А вот полный - нет.
Мои выводы таковы; если не хватит 14-15см клиренса, то и 17-18 не спасут, - тут нужен БЧЖ с 22-25см
Саме тому взяли сьогодні Вольво ХС60 з кліренсом у 23см. Повинно вистачити
Вітаю Машинка дуже красива. А щодо побоювань про кліренс, то з користування одночасно і паркетом, і пузотеркою я для себе зробив висновок, що повний привід куди важливіший за кліренс. Але тут кожному своє