artergan 18.02.2019 21:58 пишет: З сервісу АІС пішли всі старі механіки по SY. Там більше нема чого робити. Вони орендували бокс, та тепер працюють на себе.
Не повірите, на Балтійському перевулку 20. І заїзд через то-й же шламбаум. Але краще домовитися по телефону. Можу викласти, але боюсь що будуть вважати за рекламу. Якщо потрібно - в лічку пишіть.
artergan 20.03.2019 12:02 пишет: Не повірите, на Балтійському перевулку 20. І заїзд через то-й же шламбаум. Але краще домовитися по телефону. Можу викласти, але боюсь що будуть вважати за рекламу. Якщо потрібно - в лічку пишіть.
artergan 20.03.2019 12:02 пишет: Не повірите, на Балтійському перевулку 20. І заїзд через то-й же шламбаум. Але краще домовитися по телефону. Можу викласти, але боюсь що будуть вважати за рекламу. Якщо потрібно - в лічку пишіть.
Не реклама! Ездил на Кайроне менять тросы ручника+ поменяли амортизатор натяжителя ремня и еще по мелочи. Крутят парни те что работали на АИСе. Цены гуманные.