- Підігрів передніх сидінь (но если салон не кожаный, то можно и обойтись )
Я їздив взимку на обох варіантах оббивки (і шкіра, і тканина), і от ніразу не скажу, що тканинному салону не потрібен підігрів В упор не розумію даної точки зору... Її тут вже неодноразово висловлювали, звідки вона береться?
Можна обвішатись обігрівачами - це теж вийде не так вже й дорого і так ходить взимку по вулиці. Але ж цього нікто не робить?
Лично мне по мотивам использования своей машины и машины отца:
- Сенсор темряви маст хев, и я и жена забывали включать свет. - Сенсор дощу не совсем адекватно работает, скорее нет,в Корандо в авто режиме при включении зажигания делает несколько махов что не есть гут. - Електрохроматичне дзеркало заднього виду в салоні полезно при движении по трассе - Електронний ключ "Smart key" та кнопка старту очень удобно, маст хев. - Система доступу без ключа "Smart Entry" - для передніх дверей та кришки багажника очень удобно, маст хев. - Сонцезахисні козирки облаштовані дзеркалами з підсвічуванням жене нужно, мне нет - Підігрів передніх сидінь очень удобно, маст хев, пока холодный салон зимой очень спасает. - Регулювання положення сидіння переднього пасажира по висоті не знаю, не пробовал - Передній підлокітник для водія, відкидний мне удобно ложить локоть в дороге. - Навігаційна система GPS з 6.1" сенсорним екраном Маст хев однозначно, если навигация штатная останется только повесить регистратор. Все что можно приколхозить потом вместо штатной магнитолы это источник разнообразного гемора.
- Підігрів передніх сидінь (но если салон не кожаный, то можно и обойтись )
Я їздив взимку на обох варіантах оббивки (і шкіра, і тканина), і от ніразу не скажу, що тканинному салону не потрібен підігрів В упор не розумію даної точки зору... Її тут вже неодноразово висловлювали, звідки вона береться?
Можна обвішатись обігрівачами - це теж вийде не так вже й дорого і так ходить взимку по вулиці. Але ж цього нікто не робить?
Це неправильне порівняння Сидіння з підігрівом нічим не відрізняється від звичайного, в той час як за Вашою аналогією це має бути якась немислима дивна конструкція. А ось від пальто з підігрівом, котре нічим не вирізнятиметься зовні, я б не відмовився За умови, що вартість цієї опції не дорожча 1/10 самого пальто
Ganni 12.07.2013 11:33 пишет: Це неправильне порівняння Сидіння з підігрівом нічим не відрізняється від звичайного, в той час як за Вашою аналогією це має бути якась немислима дивна конструкція. А ось від пальто з підігрівом, котре нічим не вирізнятиметься зовні, я б не відмовився За умови, що вартість цієї опції не дорожча 1/10 самого пальто
Це все гра словами. Ви готові платити за ці опції, я - ні. От і усе Я взагалі мало їзджу, а взимку - ще менше. Ніколи собі не грів авто, на Каптіві комбінована "шкіра", хоча і міг-би(в нас гараж, "дуйка" за 70 грн. там валяється і розетка - поруч, нагріє значно краще і скорше, ніж люба попогрійка ). Так що це - все справа зайвих грошей та "бажання цяцьок". Я б краще доклав до більш економічного двигла. А вот GPS можно было-бы глянуть. Можь там экран бортового другой(сенсорный там или шо) - то уже цяцька интересная