Привіт! Планую поіздку на Черкащину на серпень,прохання відписати хто іздив Муровані Курилівці-Шаргорд-Немирів. цікавить чи варто взагалі туди соватись? Дякую!
Я їздив в кінці червня до родичів на Буковину. Мій маршрут пролягав наступним чином: Київ - Житомир - Вінниця - Муровані Курилівці - Новодністровськ - Кельменці і назад на Київ.
Дорога на ділянці Новодністровськ - Вербовець - Муровані Курилівці - Роздолівка - дуже й дуже погана. В самих населених пунктах дорожного покриття майже не залишилось. Решта дороги не ідеал, але й не найгірший варіант. Можна комфортно їхати десь до 100км/ч.
Без Хмельницького є ще варіант Дунаївці - Нова Ушиця - Бар - Вінниця. 2 роки тому поїзджав Вінниця - Кам.-Под. за 2 години по цьому маршруту, єдиною проблемою був в’їзд в Нову Ушицю зі сторони Бару.
Steven 15.07.2013 15:14 пишет: Без Хмельницького є ще варіант Дунаївці - Нова Ушиця - Бар - Вінниця. 2 роки тому поїзджав Вінниця - Кам.-Под. за 2 години по цьому маршруту, єдиною проблемою був в’їзд в Нову Ушицю зі сторони Бару.
Боже упаси, Нова-Ушиця и Бар дороги нет вообще, Хмельницкий оптимально, нормальная дорога будет
Шаргород-Немирів нормальна абсолютно дорога, від Шаргорода до могилівської траси дорога гірша, але страшенних ям немає. Далі в цьому році не їздив, тому сказати нічого не можу.
Дороги на Вінничині яб позначив як одни з самих поганих в Україні. правда на Черкащині так само, тільки на Вінничині бруківка, а в Черкащині роздовбана дорога від фур
раз в год ездим в гости....в Майданок (Карачаевцы, Н.Ушыця/Бар) в сентябре опять предстоит....в принципе по дороге небыло особых замечаний....много стиральной доски .....
Можете смело ехать первым вариантом. На сегодняшний день дорога вполне проезжабельна. Много латок,но если ехать в пределах дозволенных ПДД то ничего страшного.
Квася 25.07.2013 20:08 пишет: Можете смело ехать первым вариантом. На сегодняшний день дорога вполне проезжабельна. Много латок,но если ехать в пределах дозволенных ПДД то ничего страшного.