autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Хочу взять мото, есть вопросы

Олег Михайличенко | новичок
2 августа 2013 в 13:35
Хочу купить новый мотоцикл с магазина - 250 кубиков, есть вот такие вопросы.
1. при покупке дают справку счет, для постановки мото на учет в течении 10 дней. Что будет, если я покатаюсь на нем месяц-два, а потом только поставлю? какие штрафы может взять гаи на дороге?
2. Смогу ли я вообще поставить мото на учет за неимением прав категории А?
3. У меня только права категории В. Что будет, если гаи остановит?
4. во сколько примерно денег обойдется открытие категории А? и меня права получены в 2008, они бессрочные, я так понимаю при открытии следующих категорий, та же А и В автоматически станут сроком на 20 лет?
Snikoll | опытный писатель ****
Re: Хочу взять мото, есть вопросы
[Re: Олег Михайличенко] 2 августа 2013 в 15:19
1.Стаття 121. Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами
Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку, без номерного знака..........
-тягне за собою накладення штрафу від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

2. Да.

3.Стаття 126. Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки
Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб,.....
тягне за собою накладення штрафу від двадцяти п'яти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом, -
тягнуть за собою накладення штрафу від тридцяти до тридцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Додаткова інформація
Модератор:

Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

0 користувачів і 26 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1113